2 Şubat 2013 Cumartesi

Hiçbir zaman için tam zamanında, yani ayın tam birinde asla ve kesinlikle yayınlanmamasına karşın tiyatro dergilerine reklâm adı altında avuç dolusu para (avanta, bahşiş, diş kirası, iane, iaşe, sadaka, sus payı, ulûfe) vermekle ünlü Devlet Tiyatroları Genel Müdürü K. Lemi Bilgin, seve seve olmasa da söke söke istifa etti...

Kültür Bakanlığı'nda son bürokrat da istifa etti!

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda Ömer Çelik'in göreve gelmesinin ardından istifasını sunmayan son üst düzey yönetici olan Lemi Bilgin de istifa etti.


(Kaynak: 2HABER)

***

Ayrıca bakınız:


İddialar doğruysa; Bilgin hemen istifa etmeli!...

Neredeyse sürekli olarak ticarî kuruluşların işgâline uğrayan Şakir Gürzumar inisiyatifindeki İstanbul Devlet Tiyatrosu reklâm kuleleri, çok kısacık zamanlarda İDT afişleriyle süslenerek göz boyanıyor!


Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz yine gayet net ve sert sözler etti


Bakalım hangi savcı, hiçbir zaman için tam zamanında, yani ayın birinde yayınlanmayarak, Devlet Tiyatroları ve Şehir Tiyatroları'na zarar veren tiyatro dergilerini besleyen resmî tiyatro kurumlarının yöneticileri hakkında soruşturma, kovuşturma başlatacak acaba?


Bakalım, hiçbir zaman için tam zamanında yayınlanmayan naylon tiyatro dergilerine reklâm adı altında avuç dolusu para (avanta, bahşiş, diş kirası, iane, iaşe, sadaka, sus payı) vermeyi ısrarla sürdüren resmî tiyatro yöneticileri ne zaman görevden alınacak?


Lemi Bilgin, Şüpheli Sanık Sabıkalı Davalı Demirkanlı'nın yanında


Yeni Kültür Bakanı Ömer Çelik, bakalım haksız yere reklâm adı altında avuç dolusu para (avanta, bahşiş, diş kirası, iane, iaşe, sadaka, sus payı) alan tiyatro dergilerinin arpasını kesecek mi?

Zamanında çıkmayan dergilere reklâm verdiren Günay çizik yedi!


LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından TOBAV, alnındaki LİNÇ lekesine zerre kadar aldırmadan, hiçbir zaman için tam zamanında yayınlanmayan tiyatro dergilerine reklâm adı altında avuç dolusu para (avanta, bahşiş, diş kirası, iane, iaşe, sadaka, sus payı, ulûfe) verdiren Lemi Bilgin'in koltuğunun altına payanda oluyor!...


Bakalım, Kültür Bakanı Ömer Çelik, dergilere avanta verecek mi?