25 Ocak 2013 Cuma

TÜRKİYE CUMHURİYETİ KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI AKP'Lİ ERTUĞRUL GÜNAY'A GÜVENEREK YAYINCILIK YAPAN

LİNÇ KAMPANYASI ANA SPONSORU 
"Tiyatro… Tiyatro… Dergisi Elini Taşın Altına Koydu…" DA NE OLDU?

***


Yukarıda linkini verdiğimiz anlamsız, berbat, gereksiz, karmakarışık saçma sapan yazıda, hiç de üzerine vazife olmamasına karşın, LİNÇ KAMPANYASI ana sponsoru Tiyatro... Tiyatro... Dergisi yöneticileri(!), hiç utanıp sıkılmadan şöyle bir söz söyleyebilme gafletinde bulunabiliyorlar:


"Bu karmaşık sürece müdahil olmak, tiyatro cenahı ile siyasi iktidar arasında kopma noktasına gelen ilişkiye kontak noktası oluşturmak ve model tartışmalarına katkı yapmak için, 

Tiyatro… Tiyatro… Dergisi, İBB Başkan Danışmanı
Muharrem ErgülKenan Işık ve Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Bölümü adına Serhan Ada ile birlikte hareket etmeye karar verdik ve Bakan Ertuğrul Günay'dan randevu talep ettik."

***


Ayrıca bakınız: 


LİNÇÇİ Gülhan Avşar Demirkanlı'ya 

LİNÇÇİLER için açık teklif!

LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... destekçisi Günay, İsrail'i de destekliyor!


İstanbul Bağımsız Milletvekili Avukat Abdullah Levent Tüzel'in, şimdiye dek bize yüzlerce kez göndermiş olduğu e-postaları, yayın yapımıza bire bir uygun bulmadığımız için yayınlamazken, bugün Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın doğum gününe denk gelen 

"Dünya Hukuk Günü" e-postasını yayınlamayı uygun gördük!

İstanbul Bağımsız Milletvekili Levent Tüzel'in "Cezaevlerinde 2002'de 60 bin olan tutuklu ve hükümlü sayısı Haziran 2012 itibariyle 130 bine çıkmış, bunun 14 bini terör suçlusu olarak hapsedilmesi ise ülkemizdeki hukuk sisteminin garabetidir." dediği ülkemizde, LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi destekleyicisi Kültür ve Turizm Bakanı AKP'li Ertuğrul Günay, elini kolunu sallaya sallaya hukuk mavalı okuyor!


LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi destekleyicisi Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı AKP'li Ertuğrul Günay, AKM'yi "İNŞALLAH" açacakmış!