11 Ocak 2013 Cuma

Eğer LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin Ocak 2013 tarihli 245. sayısı gerçekten yayınlandıysa ve Seval Deniz Karahaliloğlu bu sayıda, LİNÇÇİ Hakan Gerçek'le "Van Gogh" üzerine gerçekten bir söyleşi yaptıysa, Seval Deniz Karahaliloğlu'nun yaptığı bu söyleşiyi harf harf, hece hece, sözcük sözcük, tümce tümce, paragraf paragraf mikroskop altına alıp didik didik etmekle birlikte, ince ince inceleyerek çok sert eleştireceğiz!!!

Bakınız:

(İftiracı ve LİNÇÇİ Prof. Dr. Özdemir Nutku'nun ruhanî liderliğinde, Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'la "Theope" adlı oyunun yazarı ve "Ölüleri Gömün" oyununun çevirmeni Coşkun Büktel'in sanatsal ifade olanaklarını ilelebet ilga ve imhâ etmek için düzenlenen) LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin Ocak 2013 tarihli 245. sayısının yayınlandığı haberini okurken, "Oyuncuların çoğu yavşaktır genellikle..." kem sözüyle ünlü ve bu kem sözüne karşı çıktığı için Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın tam tamına iki (rakamla 2) yıl hapiste çürümesi için avukatları Süleyman Anıl'la İbrahim Demirci'ye talimat vererek dava açtırdıktan sonra, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın "6 AY HAPİS CEZASI İLE CEZALANDIRILMASINA" neden olan Küt Oyuncu Kırmızı Pabuçlu Shakespeare Çocuğu Nihat Haluk Bilginer'in ayrıldığı eşi şarkıcı Aşkın Nur Yengi'nin "AY İNANMIYORUM" şarkısını dinliyorduk!


LİNÇÇİ derginin çıktığını söyleyenler bu dergiyi ellerine almış mı?


***


Ayrıca bakınız:


Sosyalist OYUN Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve Bulunmaz Tiyatro - İstanbul Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'la LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi yazarı Seval Deniz Karahaliloğlu arasındaki 

"KAMU DAVASI" sürecinin bitiminde "T.C. Yargıtay 4. Ceza Dairesi Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Yerine Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Ahmet Beşinci", Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın aleyhine, Seval Deniz Karahaliloğlu'nun lehine karar vererek, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne başvurması sürecini somut olarak başlatmış oldu!


Seval Deniz Karahaliloğlu, avukatı Murat Çoban kanalıyla bizden tam tamına 10.000,00 TL (ON BİN TÜRK LİRASI) isterken, yakın arkadaşları Bakiye Tunçay ile Serhat Yağdı da tanıklık etmişler!


LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi Yayın Yönetmeni ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Şüpheli Sanık Davalı Mustafa Şükrü Demirkanlı, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın kendisi hakkında 100.000,00 TL'lik (YÜZ BİN TÜRK LİRALIK) tazminat davası açma girişiminde bulunduğunu sezmiş olmalı ki, 25.000 TL gibi küçük bir parayla bizi oyalamak istiyor!




Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, bugün de Adalet Sarayı'ndaydı!


Seval Deniz Karahaliloğlu Hilmi Bulunmaz'dan polisle ifade aldırdı!