9 Ocak 2013 Çarşamba

"Gezen Tilki" Cemal Bulunmaz, yine yeniden, Hindistan / Mumbai'deydi!

Cemal Bulunmaz, kaldığı Paradise Tunga'nın önünde! (Foto: Hilmi Bulunmaz)

Sanatçı, seyyah ve şair Cemal Bulunmaz, dünyanın hemen hemen bütün ülkelerini gezmekle birlikte, gönlünün büyük bir köşesini Uzak Doğu ülkeleri ve özellikle de Hindistan işgâl ediyor. Onlarca, belki de yüz kez gidip geldiği Hindistan'dan son derecede hoşlanan şair Cemal Bulunmaz, hangi ülkeye gidip gelirse gelsin, o ülkenin yönetiminin, Türkiye Cumhuriyeti yönetiminden çok daha sıcak olduğu kanısını taşıyor. Emek değerlerine ve emekçilere çok yakın duygu besleyen şair Cemal Bulunmaz, LİNÇ KAMPANYASI düzenleyecek kadar zıvanadan çıkmış bulunan Türk tiyatrosunun pespayeliğine tanık oldukça, bu ülkedeki onursuz tiyatro esnafının zavallı çaresizliğini iyice gördükçe, dışarıdaki tiyatral etkinliklerin değerini yeniden anlayıp büyük bir tutkuyla bunlara sahip çıkıyor!

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz

***

Ayrıca bakınız:


Bulunmaz Tiyatro - İstanbul Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, kendini Türkiye'deki yaşantıdan daha rahat, daha özgür hissettiği için Hindistan'dan bir yıllık vize aldı!


Melih Anık'ın çektiği bir fotoğrafın altına yazılmış dümdüz bir şiir...


Sosyalist San
atçı Hilmi Bulunmaz dedi ki: "Hindistan'a gideceğimiz gün hava sisliydi ve oğlum Cemal sisli havanın fotoğraflarını çekti"


Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, 4 Ocak 2013 Cuma günü yine Hindistan'a gideceği için, kendisi hakkında yargıya gitmek isteyenlere duyuruda bulunuyor: "Benim yokluğumda her türlü puştluğu gayet rahat yapabilirsiniz!"


İsa'nın doğumu Hindistan'ın Mumbai kentinde de ısrarla kutlanıyor


Hilmi Bulunmaz, oğluyla birlikte gittiği Hindistan'dan bugün döndü!