7 Aralık 2012 Cuma

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz yönetimindeki Bulunmaz Tiyatro - İstanbul'da sürmekte olan "Shakespeare'iniz kim?" adlı etkinliğe katılmak isteyenler, Lev Nikolayeviç Tolstoy'un yazmış olduğu yetmiş beş sayfalık "Shakespeare ve Dram Sanatı Üzerine" kitabını (mümkünse İngilizce olarak) mutlaka okuyup gelmeliler!

Bulunmaz Tiyatro - İstanbul, cumartesi günleri sürdürdüğü oyunculuk ve yazarlık çalışmasının yanı sıra, her cumartesi günü 17.00 - 20.00 saatleri arasında "Shakespeare'iniz kim?" etkinliğine de devam ediyor. Ücretsiz olarak süren bu etkinliğe katılmanın bir tek koşulu var: Tolstoy'un yazmış olduğu ve Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları tarafından yayınlamış bulunan "Sanat Nedir?" kitabının 301. sayfasından başlayarak, 375. sayfanın sonuna dek süren içeriği kapsayan "Shakespeare ve Dram Sanatı Üzerine" bölümünü okumak. İngilizce bilenlerin, "Tolstoy on Shakespeare" adıyla yayınlanan kitabı okuyarak gelmelerinde büyük yarar var!

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz

***

Ayrıca bakınız:

"Shakespeare'iniz kim?" etkinliğinde Shakespeare hakkında söz söylemek istemeyen birinin Shakespeare üzerine konuşma isteği içerisinde olmasını anlamak yada anlamamak işte bütün sorun bu!