21 Aralık 2012 Cuma

Hilmi Bulunmaz, yılın en sert tokadını Mustafa Demirkanlı'ya attı!

Israrla, inatla, kararlılıkla ve mutlaka tıklayınız:

ZAMAN TİYATRO SANATI İÇİN BİR DERGİ ÇIKARMA VE ÖDENEKLİ TİYATRO KURUMLARINDAN HİÇ HAK ETMEDİKLERİ BİÇİMDE REKLÂM ALAN MAGAZİNEL TİYATRO DERGİLERİNE HEP KARŞI ÇIKMA ZAMANI!!!


***


Ayrıca bakınız:


Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, tiyatro sanatı için çıkacak olası tiyatro dergisine yazar önerilerinde bulunmaya derhal başladı bile!


Devlet Tiyatroları Genel Müdürü K. Lemi Bilgin'den hak etmediği kadar çok reklâm (avanta, bahşiş, diş kirası, iane, iaşe, sadaka, sus payı) almasına karşın, LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'ni bir türlü tam zamanında, yani Devlet Tiyatroları programlarını tanıtmaya başlaması gereken ayın tam birinde asla ve kesinlikle yayınlayamayan Şüpheli Sanık Davalı Mustafa Şükrü Demirkanlı, 

"Theope" adlı oyunun yazarı ve "Ölüleri Gömün" oyununun çevirmeni Coşkun Büktel'e yeniden yine "sarkmaya" başladı!

Ödenekli tiyatro kurumlarının ensesinde bir Kırım Kongo Kenesi gibi yaşamayı alışkanlık hâline getirmiş LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi Yayın Yönetmeni ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Şüpheli Sanık Davalı Mustafa Şükrü Demirkanlı, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın ödenekli tiyatro kurumlarının çıkarlarını gözeten "yayınlanması olası tiyatro sanatı dergisi" önermesinden olağanüstü bir ürküye kapılmış görünüyor!