14 Aralık 2012 Cuma

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü K. Lemi Bilgin'den hak etmediği kadar çok reklâm (avanta, bahşiş, diş kirası, iane, iaşe, sadaka, sus payı) almasına karşın, LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'ni bir türlü tam zamanında, yani Devlet Tiyatroları programlarını tanıtmaya başlaması gereken ayın tam birinde asla ve kesinlikle yayınlayamayan Şüpheli Sanık Davalı Mustafa Şükrü Demirkanlı, "Theope" adlı oyunun yazarı ve "Ölüleri Gömün" oyununun çevirmeni Coşkun Büktel'e yeniden yine "sarkmaya" başladı!

Coşkun Büktel - Son zamanlarda Hilmi Bulunmaz'ın (hukuksal açıdan gayet haklı nedenlere ve belgelere dayanarak) açtığı 50 bin Liralık tazminat davası yüzünden para biriktirmekle meşgul olduğu için ve bana yönelik (sonradan sildiği) galiz küfürleri ne onaylamaya ne inkara yanaşmadığı için aylardır sessiz kalan (bu sessizliği takma isimli sapıklarca da aynen taklit edilen) Mustafa Demirkanlı, dün gece bir kez daha eski klasik numarasına başvurarak, suçlu taburesinden kaşla göz arasında sıvışıp savcı koltuğuna kurulmaya ve sanki ona o hakkı tanımışım gibi yine beni sorguya çekmeye kalktı:
www.facebook.com/coskun.buktel/posts/528215110529937

***

Ayrıca bakınız:

ZAMAN TİYATRO SANATI İÇİN BİR DERGİ ÇIKARMA VE ÖDENEKLİ TİYATRO KURUMLARINDAN HİÇ HAK ETMEDİKLERİ BİÇİMDE REKLÂM ALAN MAGAZİNEL TİYATRO DERGİLERİNE HEP KARŞI ÇIKMA ZAMANI!!!