15 Mayıs 2012 Salı

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin Yayın Yönetmeni ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı, hiçbir tiyatrocu kimliğine sahip olmadığı, tiyatro sanatından zerre kadar anlamadığı ve "gazeteci olarak söyleşi yapmaya gitmediği" hâlde, Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı AKP'li Ertuğrul Günay'la kapalı kapılar ardında al takke ver külah muhabbet etmeye başlamış bile!

Fotoğraftakiler: (Rütbe sırasına göre) Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Lemi Bilgin, İstanbul Devlet Tiyatrosu Eski Müdürü LİNÇÇİ Osman Wöber, LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi Yayın Yönetmeni ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı (Bu fotoğrafta Kültür Bakanı AKP'li Ertuğrul Günay da olsaydı, tabii ki, en büyük rütbeli olarak onun adını, en baş köşeye yerleştirecektik!


Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı AKP'li Ertuğrul Günay'la gayet samimî bir biçimde, neredeyse gözlerden ırak bir anlayışla bir araya gelen LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı, "gazeteci olarak söyleşi yapmaya gitmediği" hâlde, Ertuğrul Günay'la çizmeyi aşan bir alışveriş içerisine girmiş durumda:


"Çok şey konuştuk, gazeteci olarak söyleşi yapmaya gitmediğim için, neleri yazabileceğimi sordum, Bakan Günay'ın yazmamamı istediklerini kendime saklayarak, genel hatlarını aktaracağım." 


(Kaynak: Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'la "Theope" oyunu yazarı ve "Ölüleri Gömün" çevirmeni Coşkun Büktel'in sanatsal olanaklarını ilelebet ilga ve imhâ etmek için tam tamına 1100 kişilik kişiliksiz alçak kişiden imza toplayarak, "Türkiye Tiyatro Tarihi"ne koskoca bir kara leke bırakan LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi, zerre kadar olsun tiyatroyu sevmeyen insanlar tarafından yönetilmesine karşın, elini taşın altına koymuş!)


***


Ayrıca bakınız:


Şakir Gürzumar yönetimindeki İstanbul Devlet Tiyatrosu, kendine ait reklâm kulesini, her zaman için rahat rahat kullanamıyor!