15 Mayıs 2012 Salı

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Sahne Dergisi, reklâm adı altında avuç dolusu para (avanta, bahşiş, diş kirası, iane, iaşe, sadaka, sus payı) aldığı Devlet Tiyatroları'nı reklâm yumurtlayan tavuk olarak gördüğü için, sözüm ona Devlet Tiyatroları'nı kollayan ve koruyan (aslında kendi reklâm alma avantasını koruyan ve kollayan) bir panel düzenliyor!

Oyun'un notu: LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin sanal kuyruğu LİNÇÇİ www.tiyatrodergisi.com.tr sitesinden alıp, olduğu gibi aşağıya aktardığımız yazıdaki LİNÇÇİ kişi ve LİNÇÇİ kuruluşların adlarını "maymungötürengi" ile belirgin hâle biz getirdik!


***


Sahne Dergisi'nden "Ödenekli Tiyatroların Geleceği" Konulu Panel

Sahne Dergisi'nin organizasyonu ile 16 Mayıs 2012 Çarşamba günü Saat: 14:00’de Ankara Küçük Tiyatro’da gerçekleştirilecek olan “Ödenekli Tiyatroların Geleceği” konulu panele; konuşmacı olarak:

Tamer Levent (TOBAV Başkanı),
Erhan Gökgücü (TOMEB Başkanı),
Şahin Ergüney (DETİS Başkanı),
Yavuz Demirkaya (Kültür Sanat – Sen Başkanı),
Çetin Atay (IŞIK-DER Başkanı) katılacak.

Ayrıca Tiyatro Eleştirmenler Birliği adına Gülşen Karakadıoğlu, Avukat Atila Sav ve Türk Tiyatrosu’nun değerli hocası Prof. Dr. Sevda Şener konuyla ilgili değerlendirmelerini sunarken; panel moderatörlüğünü Sahne Dergisi editörü T. Murat Demirbaş yapacak.

Haber Giriş Tarihi: 15 Mayis 2012

(Kaynak: Tiyatro... Tiyatro... Dergisi)