20 Aralık 2011 Salı

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, karşısında LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin sahibi, LİNÇÇİ Kemal Aydoğan'ın patronu, televizyon dizilerinin duygusuz aktörü, Devlet Tiyatroları'nı bir kaşık suda boğacağını sanan Nihat Haluk Bilginer'in karşısında bile, gözünü budaktan, sözünü hukuktan asla ve kesinlikle sakınmadığı gibi, devrimci hukuk dersleri vermeye devam ediyor hâlâ!

                                                 T. C.
                                          İSTANBUL
         35. SULH CEZA MAHKEMESİ YARGIÇLIĞI'NA


DOSYA NO: 2011/3218


BEYANLARIMI İÇEREN YARDIMCI DİLEKÇE


Ben, kırk yıldır sanatsal etkinliklerimin hiçbirinden, hiçbir zaman için, beş kuruş dahi menfaat elde etmemekle birlikte, sanatsal etkinlikleri sadece ve sadece menfaat elde etmek için kullananlara karşı mücadele ediyorum. İstanbul 7. Sulh Ceza Mahkemesi Yargıçlığı'na sunduğu "BEYANLARIMI İÇEREN YARDIMCI DİLEKÇE" ile ayrıntılarını anlattığım ve "ekler" bölümünde size de sunduğum bilgiler, mahkemenizde ciddi kanaat oluşumuna neden olacaktır diye umut ediyorum. Bu bilgilere göre:


BİRİNCİ LİNÇ KAMPANYASI düzenleyicisi Burak Caney adlı sanal kişinin kimliği tespit edilmelidir.


İKİNCİ LİNÇ KAMPANYASI düzenleyicisi Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın resmî kurumlara âdeta şantaj yaparak reklâm adı altında ciddi paralar elde etmesinin perde arkası irdelenmelidir.


ÜÇÜNCÜ LİNÇ KAMPANYASI ile, tamamıyla bir LİNÇ ÖRGÜTÜ olarak faaliyet gösteren kişi ve kuruluşların toplumsal konumları yakın izlenmeye alınmalıdır.


Bütün bunlarla birlikte, benim hakkımda yürütülen ve ilki BERAAT ile sonuçlanan hukuksal süreç, mercek altına alınarak, benim üzerimde sürdürülen yıldırma politikası deşifre edilmelidir. Mahkemenizin bunları yapabileceği kanısındayım. 21/12/2011


Hüseyin Hilmi Bulunmaz




EKLER


1) İstanbul 7. Sulh Ceza Mahkemesi'ne sunulan dilekçe


2) Oyun Atölyesi yöneticisi Kemal Aydoğan ile Oyun Atölyesi'nin sahibi Nihat Haluk Bilginer tarafından Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın düzenlemiş olduğu İKİNCİ LİNÇ KAMPANYASI sürecine yapılan katkının belgesi.