20 Aralık 2011 Salı

Kültür Bakanlığı çanağı yalama yeteneklerini geliştirmenin ötesinde herhangi bir estetik bilince sahip olmayan tiyatro yayınları nal toplarken, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın onca işinin ve onlarca davasının içerisinde küçük parmağıyla yayınladığı sitemiz, en çok "Ziyaret Sayısı" açıklayan site olmanın haklı gururuyla, halkımıza, tüyü bitmemiş yetime karşı sorumluluklarını tam olarak yerine getirmeye devam ediyor hâlâ!

Bu ülkedeki tiyatro etkinliklerinin hemen hemen tamamı, resmî yada yarı resmî bir mantıkla örgütlendiği için, tabii ki, bağımsız, özgür ve sosyalist bir estetikten asla ve kesinlikle nasiplenemiyor.

Bu ülkedeki tiyatro yayıncılarının hemen hemen bütünü, hepsi, tamamı, tümü, yarı-resmî yayın olmanın ötesine gitmeyi akıllarının ucundan bile asla ve kesinlikle geçiremiyor.

Bu ülkedeki tiyatro esnafı, tam bağımsız, alabildiğine özgür ve devrimci sosyalist estetik bilinçle tiyatro kuramı geliştiren Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ı, ilk önce, "Orospu Çocuğu Burak Caney" patentli BİRİNCİ LİNÇ KAMPANYASI ile susturmak istedi. Ancak, asla ve kesinlikle başarılı olamadı.


Bu ülkedeki tiyatro esnafı, "Orospu Çocuğu Burak Caney" tarafından yayınlanan sözüm ona sitede yazılar yazıp, üstüne üstlük "Orospu Çocuğu Burak Caney"e teşekkür etmeyi bir borç bilen LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın örgütlediği İKİNCİ LİNÇ KAMPANYASI için imza vererek, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın tarihsel ve toplumsal tekerine çomak sokmak istedi. Ancak, asla ve kesinlikle başarılı olamadı...


Bu ülkedeki tiyatro esnafı, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın kımıltı hâlinden bile korktuğu için, onu, ÜÇÜNCÜ LİNÇ KAMPANYASI ile hukuksal olarak susturmak istiyor. Ancak, asla ve kesinlikle başarılı olamıyor.


Peki, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, bu tarihsel ve toplumsal gücünü nereden alıyor?


Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, tarihsel ve toplumsal gücünü işçi sınıfının şanlı mücadelesinden alıyor. Hemen her gün yüzlerce kişi tarafından ziyaret edilen sitemiz, anti-emperyalist, anti-kapitalist, anti-faşist ve anti-LİNÇÇİ mücadelesini sürdürdükçe, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, gözünü budaktan, sözünü hukuktan sakınmaya asla ve kesinlikle ihtiyaç hissetmeyecek!