22 Aralık 2011 Perşembe

LİNÇÇİ G&M Demirkanlı, bir provokatör gibi çalışmayı sürdürüyor!

Görseli büyütmek için, lütfen, üzerine tıklayınız!


Güncelleme: Biz, aşağıdaki haberi yapar yapmaz, apar topar, sünnet ettiği parçayı ("'Küfürbazlığı' Tescil Edildi...") tekrar yoruma yapıştıran G&M Demirkanlı, hiçbir açıklama yapmadığı, yani okurlarını eşek yerine koyduğu için, bizi de yalancı çıkarmış oldu!


Yukarıdaki görselle de belgeleyip kanıtladığımız gibi, "H. Hilmi Bulunmaz'ın 'Küfürbazlığı' Tescil Edildi..." başlıklı bir yorum yaptıktan sonra, biz, sazan gibi bu yoruma zıplayıp, kızışarak bir karşı yorum yapmadığımız, yani "Oyuncuların çoğu yavşaktır genellikle..." diyen Haluk Bilginer'e "yavşak" dediğimiz için mahkûm olduktan (Bakınız: Gün yirmi dört saat haksızlıkların yasalarla korunduğu bir ülkede yaşadığının ayrımında olmakla birlikte, bugün, televizyon dizisi oyuncusu, tiyatro patronu, Shakespeare çocuğu, pop müziğin kraliçesi Madonna'nın rol arkadaşı ve "Oyuncuların çoğu yavşaktır genellikle..."sloganının mucidi Nihat Haluk Bilginer'in karşısına, her zaman olduğu gibi, erdemli, onurlu, soylu, yiğitçe ve yürekli bir biçimde çıkan Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, hızla başlayıp, şimşek hızıyla sonuçlanan davada, beklendiği ve kanıksandığı gibi, son derecede doğal olarak mahkûm oldu!) sonra, bu mahkûmiyetimizin 5 yıl süreyle hükmünün ertelenmesinden rahatsızlık duyarak, 5 yıl içinde, mümkünse hemen "yeniden kasti bir suç işlememizi" garanti altına almak için kışkırtıcılığına kapılacağımız düşüncesinde olan LİNÇÇİ G&M Demirkanlı, biz, bu yoruma bir sazan gibi zıplamayınca, "H. Hilmi Bulunmaz'ın 'Küfürbazlığı' Tescil Edildi..." başlığını sünnet ederek, sadece şöyle bir başlık hâline getirdi:


"H. Hilmi Bulunmaz'ın"


(Kaynak: Tiyatro... Tiyatro... Dergisi)


LİNÇÇİ G&M Demirkanlı, neden bu yola başvurdu? 


Tabii ki, öncelikle bizi gaza getirmek ve biz gaza gelince de, hemen savcılığa kaz adımlarıyla koşup, suç duyurusunda bulunarak, 5 yıl beklemeden, bizim yasal hakkımızı gasp etmek için bu yola başvurdu!


Peki,  "H. Hilmi Bulunmaz'ın 'Küfürbazlığı' Tescil Edildi..." başlıklı yorumu, biz hangi başlıkla sunduk? 


Yinelemekte yarar var:

Kendi bağımsızlığından, kendi özgürlüğünden kaynaklanan gücüyle değil, "VELİNİMET"inin (VELİ=LEMİ+NİMET=AYŞENİL) gücüyle zar zor ayakta durup, "VELİNİMETİ"inin sesi olmanın ötesine gitmeye hiç niyetli olmayan LİNÇÇİ G&M Demirkanlı yönetimindeki LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin sanal kuyruğu www.tiyatrodergisi.com.tr, okurlarını eşek yerine koyup, dezenformatif yayınlarına devam ederken, yalancılığı bir meslek hâline getirdiğini kanıtlamak istercesine, dağarcığındaki tüm saptırmacılıkları kullanmaktan bir an bile geri durmuyor!


***

Ayrıca bakınız:

LİNÇÇİ G&M Demirkanlı, önce bir yorum yaptı ve yaptığı bu yorumda çift tırnaklı (") bir başlıkla (H. Hilmi Bulunmaz'ın "Küfürbazlığı" Tescil Edildi...) "Küfürbazlığı" sözcüğünü kullandı, daha sonra, başlığı sünnet ederek (H. Hilmi Bulunmaz'ın) başlığını uygun gördü. Biz, bu başlığın sünnet edildiğini okurlarımıza duyurunca, bu kez de, sünnet etmiş olduğu başlığı, şark kurnazlığıyla yerine tam olarak yerleştirdi. Ne var ki, yerleştirmeyi yaparken çift tırnak (") yerine tek tırnak (') kullanarak (H. Hilmi Bulunmaz'ın 'Küfürbazlığı' Tescil Edildi...) suçunu ele verdi. Tabii ki, bu oynak zemindeki yayıncılık oyuncakçılığı için okurlarından özür dilemeyi asla ve kesinlikle aklına bile getirmeyip, onları, her zaman olduğu gibi, yine eşek yerine koyup, bizi de "yalancı" çıkardı!