8 Kasım 2010 Pazartesi

Sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'dan, LİNÇÇİ ve iftiracı alçak, TERAKKİ VAKFI TEKNİSYENİ Ahmet Ertuğrul Timur'a çok sert bir dille verilmiş bir yanıt!

"Hilmi Bulunmaz'ın tutarsız tavırlarını belgeleyen olaylara, gerici işbirlikçisi, AKP yanlısı, eylem kırıcı suçüstülerine karşılık yanıt veremediği her konuya karşılık tam bir belden aşağı, iftiraya dayalı saldırı içerisinde."

LİNÇÇİ ve iftiracı alçak, TERAKKİ VAKFI TEKNİSYENİ Ahmet Ertuğrul Timur (nam-ı diğer 3. Abdülhamid), yukarıdaki sözlerini doğrulayacak belgeleri ortaya koyabilirse, ben, günde beş vakit Taksim Meydanı'na çıkıp avaz avaz şöyle bağıracağım:

"Ben orrrospu çocuğuyum!"

Bana iftira atmak için her türlü yola başvuran, her türlü alçaklığı mubah gören TERAKKİ VAKFI TEKNİSYENİ Ahmet Ertuğrul Timur (nam-ı diğer 3. Abdülhamid), benim hakkımda attığı bu iftirayı, uydurduğu bu yalanı, belge olarak ortaya koyamazsa, ne olacağına ve nerede, nasıl bağıracağına kendisi karar versin!!! (HB)


***


Bakınız: TERAKKİ VAKFI TEKNİSYENİ olarak hayatını sürdüren LİNÇÇİ ve iftiracı alçak Ahmet Ertuğrul Timur(nam-ı diğer 3. Abdülhamid) yalanlarını sürdürüyor!...