15 Ekim 2010 Cuma

Tiyatro Simurg, Esatoğlu önderliğinde yoluna devam ediyor...

LİNÇ KAMPANYASI sürecinde kararlı bir tutum alıp, LİNÇÇİ alçakların tuzağına asla düşmeyen Mehmet Esatoğlu ve Tiyatro Simurg, işçi sınıfının yakıcı sorunlarından uzak durmamaya özen gösteriyor.

Kendisine, tacizci olduğu yönünde on yılı aşkın bir zamandır (iftira olduğunu sandığımız) saldırıda bulunanlarla, "şimdilik" yanak yanağa "fotoğraf çektiren" Mehmet Esatoğlu ve LİNÇ KAMPANYASI için imza atan/toplayanların başında gelen Türkiye Tiyatrolar Birliği'ne üye olmayı gayet rahat bir biçimde içine sindirebilen Tiyatro Simurg, bakalım, işçi sınıfının karşısına çıktığı kolaylıkla, tarihin karşısına çıkabilecek mi?

LİNÇÇİ olma alçaklığında bulunmayan Tiyatro Simurg'a, "yeni tiyatro sezonu"nda, (tüm eleştirilerimize karşın) devrimci selamlarımızı iletir, işçi sınıfı kültürüne yaptığı katkının daim olmasını arzu ederiz.

Tiyatro Simurg'un önderi Mehmet Esatoğlu tarafından bize gönderilen aşağıdaki "haber"i okuyup, Tiyatro Simurg'un "izleyicisi" olunuz... (HB)


***


Sevgili Dostlar!

Yeni tiyatro sezonunu açıyoruz. Sezonun ilk gösterileri, Kadıköy Meydanı ve Paşabahçe Hastanesi bahçesinde gerçekleşiyor. Kadıköy Meydanı'nda suyun ticarileştirilmesine karşı yapılacak etkinlikte, "Suyun Bütün Halleri" adlı sokak gösterisi sergilenirken, Paşabahçe Hastanesi bahçesinde ise "Yaz ki Bahar Olsun" oyunundan bölümler sergileyeceğiz.

Buluşmak dileğiyle...

Tiyatro Simurg
Mehmet Esatoğlu


***


Ayrıca bakınız:


KAMPANYASIZ YAPAMAYAN TÜRKİYE TİYATROSUNDA NE DEĞİŞTİ DE...


***


LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi