16 Eylül 2010 Perşembe

Sosyalist olduğu için, hiçbir metafizik kavrama sıcak bakmayıp, hiçbir mucizeye gönül düşürmeyen Hilmi Bulunmaz, sanki bir kâhin gibi geleceği görmüş!


Bulunmaz, Tiyatral Aristokrasiye KarÅ�I! 2.Bölüm
Yükleyen simsekkazim. - Son dakika haberler

TAM
1700 KEZ İZLENDİ!

Türkiye dramatik yazarlığının Everest'i ve
"Türk dilinde yazılmış en iyi oyun" olan Theope'nin yazarı Coşkun Büktel ile Bulunmaz Tiyatro yöneticisi, Avrupa Birliği emperyalizmi karşıtı, sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal ifade olanaklarını imha etmek için,

"KINIYORUZ!"

aldatıcı başlıklı bir

LİNÇ KAMPANYASI

başlatan
yalan makinesi, küfürbaz, LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın bugünkü LİNÇ KAMPANYASINI, yaklaşık iki buçuk yıl önce görebilmiş olan Hilmi Bulunmaz, izleyenleri şaşırtıyor. Siz de izleyin; siz de şaşırın!

Yaklaşık iki buçuk yıl önce çekilen yukarıdaki video konuşmasında, çok önemli sözler söylenmekle birlikte, şu sözler özellikle dikkat çekiyor:

"Mayıs ayı değil, ağustos ayı olsa, bütün tiyatro kapıları kapansa, Devlet Tiyatroları bu adama (
Mustafa Şükrü Demirkanlı) herhalde reklâm verecek yine, kararlı. Lemi Bilgin, hiçbir zaman için ayın birinde çıkmayan, sekizinde, dokuzunda, onunda çıkan dergiye (Tiyatro... Tiyatro...) Devlet Tiyatroları'nın parasını vererek benim verdiğim vergilerden buraya para yönlendiriyor. Hakkımı haram ediyorum. Yani başka birşey söyleyemiyorum. Madem ki iktidarda AKP var, madem ki bunlar Müslüman..."