15 Ağustos 2010 Pazar

BÜKTEL'İN NOTU 15 Ağustos 2010:

Mustafa Demirkanlı adlı sahtekâr, sitemizin tabelasındaki yeni ve bu dönem için çok daha gerekli şiarımızın sonunda (bir yıldan fazla süredir) yer almakta olan mavi asteriks (*) linkini tıklayarak önceki "tabela şiarımıza" ulaşabileceğini bilmiyor. Önceki şiarımızın "Türk Tiyatrosundan İnsan Manzaraları" adlı kitabımızda defalarca tekrarlandığını dolayısıyla onu ortadan kaldırmayı asla düşünemeyeceğimizi ve günün birinde kafamıza saksı düşüp de onu kaldırmayı düşünsek bile o şiarımızı sonsuza dek ortadan kaldıramayacağımızı bilmiyor. Sahtekâr Mustafa, sözünü ettiği önceki şiarımızın tam ifadesinin ne olduğunu bile bilmiyor. (Ya da aslında domuz gibi biliyor ama, okurlar Google'da bulamasınlar diye tam ifadeyi yazmak yerine başka bir şey yazıyor.) Önceki şiarımızın tam ifadesi şudur: "İnsanları ismimi ve isimlerini vermeden suçlayacak kadar alçak değilim."

Yazdığı konuda hiçbir şey bilmeyen, araştırıp öğrenmeye gerek görmeyen, on parmağında on karayla kasten, alçakça, psikopatça iftira atarak, aşağıda aktardığımız yazısında Büktel'in önceki şiarını "sitesinden yok ettiği"ni söyleyen; bu apaçık yalanı söylerken kösele suratında en küçük bir utanç belirtisi görülmeyen; okurları Büktel hakkında dezenforme etmek uğruna her türlü iğrençliği göze aldığı fark edilen; zavallı sahtekâr Demirkanlı'yı eleştirmenin bir anlamı ve yararı bulunmadığını biliyoruz. O nedenle biz bu yazıları, bir sahtekâr psikopatı rehabilite etmek amacıyla değil; onu reklam adı altında sadaka vererek besleyip büyüten ve üstümüze salıp bize musallat eden iktidar temsilcisi "bürokratları" (Ertuğrul Günay, Lemi Bilgin, Ayşenil Şamlıoğlu, Orhan Alkaya, vb gibi) eleştirmek ve okurları aydınlatmak amacıyla yayınlıyoruz.


GÜNCELLEME (14 Ağustos 2010)

Bir alt kutudaki (henüz bir hafta önce yayınladığımız)

"MUSTAFA DEMİRKANLI'NIN SON SAHTEKÂRLIĞINI FOTOĞRAFLA BELGELEDİK

başlıklı belgeli habere karşı dilini kedi yutmuş gibi susmaktan başka çare bulamayan, onlarca kez belgelenmiş sahtekârlığını bir kez daha belgelemiş olmamızdan zerre kadar utanmayan "yüzsüz" Demirkanlı; kendisiyle ilgili yazdıklarımıza cevap veremeyince, bu kutuda anlattığımız fıkraya cevap vermiş.

"HİPNOZLA 7 GÜNDE İNGİLİZCE ÖĞRENMİŞ" BİRİYLE KISA SOHBETİM başlıklı fıkramızı, −iğrenç bir mizanpaj ve fıkra metnimizde bulunmayan onlarca anlamsız ve gereksiz ve dikkat çelici bölme çizgisi (/) ekleyip tahrif ederek− yayınlayan, linççi sansürcü Demirkanlı; sansürcüler için gayet doğal olarak, metnin aslına link vermeye elbette ki kalkışmamış.

Ama zavallı sahtekârımızın asıl niyeti bizim fıkramızı yayınlamak olmadığı için, (linççilerin kirli yöntemlerini kullanmaya asla tenezzül etmeyeceğimizi artık herkes öğrendiği halde, belki buna inanacak birkaç dangalak hâlâ bulunur umuduyla) söz konusu fıkramızın başına (orta zekâlı hiçbir okuru kandırması mümkün olmayan) şu ahmakça yalanları ekleyerek, "ben sahtekâr olabilirim ama sen de benim kadar yalancısın" mesajını vermeye çalışmış:

C.B.: Adımı vermeden ve adını vermeden eleştirecek kadar alçak değilim.

“Adımı vermeden ve adını vermeden eleştirecek kadar alçak değilim.” mealinde bir şiarı vardı Sayın Büktel’in, bu cümleyi sitesinden yok ettiği için aklımda kaldığı kadar nakşettim. Sayın Büktel, “Bu yalan, aynen bu cümleyi ispat etsin, bir jeep” demeden önce “Orijinal kaynağı” görünür kılar tabii ki, sitesi 2 gündür sorun yaşıyor, soldaki linkler kullanılmaz durumda, kayıtlar tabii ki elimizde, ama bunlar önemli değil, suç unsurlarını yok etmeye çalışıyor şu sıralar, devam etsin. Önemli olan, “adını vermeden” eleştirmeyen Büktel’in kimi eleştirdiğini anlayanlara bir yarışma sorusu; Aşağıdaki metinde Büktel’in kimi eleştirdiğini anlayan ilk 3 kişiye -Televizyona iş yapmadığımız, altın ticaretiyle uğraşmadığımız için- ancak Tiyatro… Tiyatro… Dergisi’nin 5 yıllık aboneliğini veriyoruz. Jeep’ler filan bizim rüyamıza bile giremiyor, okurlarımız da hayal etmesin. MUSTAFA DEMİRKANLI

(KAYNAK:
http://tiyatrodergisi.com.tr/yazi.php?hng=205)

(Kaynak: www.coskunbuktel.com)


***


Ayrıca bakınız:

Neredeyse yılda bir kez yazı yazan LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın çok önemsediğimiz yeni yazısını yayından kaldırmamasını dileyerek yayınlıyoruz!


***


LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi