12 Ağustos 2010 Perşembe

Neredeyse yılda bir kez yazı yazan LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın çok önemsediğimiz yeni yazısını yayından kaldırmamasını dileyerek yayınlıyoruz!

C.B.: Adımı vermeden ve adını vermeden eleştirecek kadar alçak değilim.


"Adımı vermeden ve adını vermeden eleştirecek kadar alçak değilim.” mealinde bir şiarı vardı Sayın Büktel’in, bu cümleyi sitesinden yok ettiği için aklımda kaldığı kadar nakşettim. Sayın Büktel, “Bu yalan, aynen bu cümleyi ispat etsin, bir jeep” demeden önce “Orijinal kaynağı” görünür kılar tabii ki, sitesi 2 gündür sorun yaşıyor, soldaki linkler kullanılmaz durumda, kayıtlar tabii ki elimizde, ama bunlar önemli değil, suç unsurlarını yok etmeye çalışıyor şu sıralar, devam etsin. Önemli olan, “adını vermeden” eleştirmeyen Büktel’in kimi eleştirdiğini anlayanlara bir yarışma sorusu; Aşağıdaki metinde Büktel’in kimi eleştirdiğini anlayan ilk 3 kişiye -Televizyona iş yapmadığımız, altın ticaretiyle uğraşmadığımız için- ancak Tiyatro… Tiyatro… Dergisi’nin 5 yıllık aboneliğini veriyoruz. Jeep’ler filan bizim rüyamıza bile giremiyor, okurlarımız da hayal etmesin.

\"HİPNOZLA 7 GÜNDE İNGİLİZCE ÖĞRENMİŞ\" BİRİYLE KISA SOHBETİM

Bir tiyatro kokteylinde, \"İngilizce\'yi Hipnozla 7 Günde Öğrenin\" programına katılmış ve 7 günde İngilizce öğrenmiş biriyle tanıştım.

\"What is your name?\" diye sordum adama.

Bön bön yüzüme baktı.

\"Soruyu anlamadınız mı?\" diye sordum.

\"Galiba İngilizce bir şey sordunuz, di mi?\" diye karşılık verdi.

\"Evet,\" dedim, \"İngilizce konuşalım diye basit bir şey sordum.\"

\"Maalesef, burada İngilizce konuşamam, Coşkun Bey!\" dedi.

\"Nasıl yani? Burası kalabalık diye utanıyor musunuz?\"

\"Yok canım ben çok sosyal bir insanımdır Coşkun Bey, kalabalığı severim.\"

\"E, öyleyse niye burda İngilizce konuşamıyorsunuz?\"

\"Şey! İngilizce\'yi hipnozla öğrendiğimden, İngilizce konuşabilmek için hipnoza girmem gerek. Ama hipnetorum burda değil.\"

\"Hipnetor mu? O kim?\"

\"Kurs hocamız. Bizi hipnoza sokan... Kendine \'hipnetor\' diyor.\"

\"Anlıyorum... Hocanız kendine gerçekten zengin çağrışımları olan bir isim seçmiş.\" dedim ve daha fazla samimi olma tehlikesini bertaraf etmek için, kalabalık arasında bir tanıdığımı görmüş gibi yaparak adamın yanından hızla uzaklaştım.

CB / 11 Ağustos 2010

"Adımı ve adını vermeden eleştirecek kadar alçak değilim” Coşkun Büktel

Mustafa Demirkanli

(Kaynak: tiyatrodergisi.com.tr)


***


Not: Sayın LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın yukarıdaki yazıyı yayından kaldırma olasılığını düşünerek, bu yazıyı fotoğrafla belgeleyip arşivimize kaldırdık. Sayın LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı, bu yazıyı tedavülden kaldırırsa, yazının fotoğrafını da mutlaka yayınlayacağız!


***


Ayrıca bakınız:

LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi