14 Ağustos 2010 Cumartesi

Ağzına yeşil bir elma almış kişinin anlamsız fotoğrafıyla süslenmiş LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'ne abone olanlar Bulunmaz Tiyatro'ya giremez!

Sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın kurup yönettiği ve köpeklerin bile rahatça girebildiği Bulunmaz Tiyatro'ya giremeyeceklerin listesi giderek kabarıyor.

Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Lemi Bilgin'in verdiği reklâmlarla beslenen LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'ne abone olanların, Bulunmaz Tiyatro'ya girmeleri, ikinci bir emre kadar yasaklanmıştır!

Yapılacak araştırma ve inceleme sonucu, LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'ne abone olduğu saptanan kişiler, tüm tiyatro kamuoyuna duyurulup geniş bir biçimde teşhir edilecek.

LİNÇÇİ kişi, kuruluş ve kurumların, Bulunmaz Tiyatro'yla ilişkileri dondurulduğu ve yasaklandığı için, sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın almış olduğu bu karara uymamakta ayak diretenler, ikna yöntemine başvurulup hemen kapı dışarı edilecekler.

Uyarmadı denilmesin!...


***


Ayrıca bakınız:

LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi