9 Nisan 2009 Perşembe

Yenikapı Tiyatrosu, Palto oyunuyla, Lenin'in devrim yaptığı yıl ABD'de kurulan Lions'un verdiği En İyi Koreografi Ödülü'nü alarak rüştünü ispatladı(!)





Yenikapı Tiyatrosu'nun bize gönderdiği haberi, hiçbir müdahalede bulunmadan, olduğu gibi yayınlıyoruz. Sadece yukarıdaki başlık bize ait. / OYUN
.
.
YENİKAPI T İYATROSU LİOS ÖDÜL T ÖRENİNDEYDİ !
.
.
9. Lions Tiyatro Ödüllerinin İzmir ayağındaki en iyi koreografi ödülünü sokak oyunu "palto" ile alan Yenikapı Tiyatrosu 7 Nisan'da Ankara'da Büyük Tiyatro'da yapılan ödül törenine katıldı. .
.
MÜCADELEMİZ SOSYALİST DEVRİMCİ SANATIN ÇİÇEK VERME MÜCADELESİDİR !
.
ödül törenindeki konuşmasında ödülü Ali Özdemir Masatçı ve Özer Yılmaz'a ithaf eden Orçun Masatçı konuşmasını şöyle tamamladı "biz izmir yenikapı tiyatrosu olarak Mehmet Ulusoy, Vasıf Öngören ve Erkan Yücellerin bu topraklara ektiği sosyalist devrimci sanat tohumunun çiçek vermesi için mücadale etmekteyiz. bu mücadelemizde bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ve sokak tiyatrosuna ödül verme cesareti gösteren Direkler arası seyircilerine teşekkür ediyoruz." Masatçı'nın konuşmasının ardından salondaki alkış dakikalarca sürdü.