31 Temmuz 2010 Cumartesi

LİNÇÇİ Can Törtop'un sahibi olduğu LİNÇÇİ tiyatrodunyasi.com yazarı Melih Anık, tiyatro duvarına "sus" işareti yapan hemşire fotoğrafı asmak istiyor!

Oyun'un notu: Yukarıdaki fotoğrafta çok rahat bir koltukta oturduğu belli olan Melih Anık'ın yazıp, LİNÇÇİ İsmail Can Törtop'un sahibi olduğu LİNÇÇİ tiyatrodunyasi.com sitesinde yayımladığı "Kadıköy Belediyesi Tiyatro Festivali'nden Tiyatronun Görünüşü" başlıklı yazısı ilginç bir konuyu içeriyor.

Aşağıda çok küçük bir tadımlık olarak sunduğumuz Anık'ın yazısındaki kahverengi harflerle yazılan sözcük bize ait. Ayrıca, bazı sözcükleri, daha rahat anlaşılsın ve daha rahat akılda kalsın diye, kırmızı renkle biz belirginleştirdik!


***


Kadıköy Belediyesi Tiyatro Festivali'nden Tiyatronun Görünüşü


Melih Anık
30 Temmuz 2010


Düzen böyle…

Bazen sektörün (tiyatronun) yararı için fedakarlık yapmak, susmak gerekir.


(Kaynak: tiyatrodunyasi.com)


***


Ayrıca bakınız:

Ali Erdoğan'ın yazıp yönettiği, LİNÇÇİ İsmail Can Törtop'un da oynadığı KÜÇÜK AMA ÖNEMLİ BİR ROL için Kültür Bakanlığı çanağından 21.000 TL yalanmış!

Ali Erdoğan, ya Kültür Bakanlığı çanağı yalamanın bir "destek" olduğunu düşünmüyor, ya destek gördüğünü unutmuş, yada 21.000 TL'yi bir bahşiş sanıyor!

LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi