20 Haziran 2010 Pazar

ŞİMDİLİK SADECE SORUYORUZ!

LİNÇÇİ Oyun Yazarları ve Çevirmenleri Derneği (OYÇED), sosyalist tiyatroya duvar örüp Kültür Bakanlığı çanağı yalayabilmek için mi kuruldu?

Tam yirmi yıldır Türkiye tiyatrosunun hızla, hem de şimşek hızıyla çürümesine lojistik destek sunan LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi yöneticisi LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın başlattığı LİNÇ KAMPANYASININ arkasında aslında LİNÇÇİ OYÇED mi vardı?

LİNÇÇİ OYÇED, başta iftiracı Prof. Dr. Özdemir Nutku olmak üzere, LİNÇÇİ "tiyatro düşünürleri"ne neden kucak açıp, bu LİNÇÇİ "tiyatro düşünürleri"ni neden baş tacı etti?

Emekçi halkın ideolojik, siyasal ve sınıfsal tiyatroyla tanışması için ömrünü bu kavgaya yatıran sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın ve onun emekçi kitleler adına yönettiği "TÜRKİYE'NİN TEK SOSYALİST TİYATRO SİTESİ: OYUN"un bir komployla susturulmak istendiği bir süreçte, tescilli LİNÇÇİ Oyun Yazarları ve Çevirmenleri Derneği üyelerinin bütünü, hepsi, tamamı, tümü neden susup "Kuzuların Sessizliği Korosu"na katılıyorlar?

LİNÇÇİ Oyun Yazarları ve Çevirmenleri Derneği üyesi yazarların bütünü, hepsi, tamamı, tümü de anti-sosyalist oldukları için mi susup LİNÇ KAMPANYASINA hizmet etme yarışına giriyorlar?

LİNÇÇİ Oyun Yazarları ve Çevirmenleri Derneği üyesi yazarların bütünü, hepsi, tamamı, tümü susup LİNÇ KAMPANYASINA hizmet etme yarışına girdiklerine göre, bu kişiler, bundan böyle, bundan sonra herhangi bir toplumsal olayla ilgili olarak, herhangi bir bildiri yayınladıklarında, onların bu kirli bildirileri, bir yağmur damlası kadar bile inandırıcı olabilecek mi?

LİNÇÇİ Oyun Yazarları ve Çevirmenleri Derneği üyesi yazarların bütünü, hepsi, tamamı, tümü, Türkleri savunduklarında, Türkler kendilerine inanacaklar mı?

LİNÇÇİ Oyun Yazarları ve Çevirmenleri Derneği üyesi yazarların bütünü, hepsi, tamamı, tümü, Kürtleri savunduklarında, Kürtler kendilerine inanacaklar mı?

LİNÇÇİ Oyun Yazarları ve Çevirmenleri Derneği üyesi yazarların bütünü, hepsi, tamamı, tümü, Filistinlileri savunduklarında, Filistinliler kendilerine inanacaklar mı?

LİNÇÇİ Oyun Yazarları ve Çevirmenleri Derneği üyesi yazarların bütünü, hepsi, tamamı, tümü, içlerine "sızmış köstebek"(?) izlenimi veren aristofanes34@mynet.com imzasıyla sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'a komplo hazırlayan kişinin kimliğini saptayabilecek mi?

Yoksa...

LİNÇÇİ Oyun Yazarları ve Çevirmenleri Derneği üyesi yazarların bütünü, hepsi, tamamı, tümü de aristofanes34@mynet.com imzasıyla komplo düzenleme hakkına sahip mi? Yani aristofanes34@mynet.com imzası, her isteyenin, her niyete, her türlü kalleşlik için kullanabileceği bir orta malı mı? Yani aristofanes34@mynet.com imzasının namusundan hiçbir LİNÇÇİ Oyun Yazarları ve Çevirmenleri Derneği üyesi asla sorumlu değil mi? LİNÇÇİ Oyun Yazarları ve Çevirmenleri Derneği üyesi yazarların bütünü, hepsi, tamamı, tümü için, aristofanes34@mynet.com gölgesiyle kirlenen "yazarlık onuru"nun hiçbir anlamı yok mu?!!!

Diğer sorularımız sağanak hâlinde gelmeye devam edecek?


***


Ayrıca bakınız:

On bir yaşına yeni basmış, soyut düşünebilme becerisini henüz edinmiş bir çocuğun düzeyine bile ulaşamayan LİNÇÇİ Prof. Dr. Nurhan Tekerek'ten inciler

LİNÇÇİ Prof. Dr. Nurhan Tekerek'in web sitesi!

YENİ TİYATRO DERGİSİ'NİN DÜZENLEDİĞİ "'YENİ BİR DÜNYA İÇİN' YENİ TİYATRO TOPLANTILARI"NIN ÜÇÜNCÜSÜ, 29 MAYIS 2010 GÜNÜ, BULUNMAZ TİYATRO'DA YAPILDI...

Bir LİNÇ darbesi girişimiyle Coşkun Büktel ile Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal ifade olanaklarını imha etmek isteyenlerin mükerrer imza kullanma alçaklığı!

Yalan makinesi, küfürbaz, LİNÇ ÇAĞRICISI Mustafa Demirkanlı ve 3. Abdülhamid Timur'un sözde "küfür karşıtı" kampanyasına alet olanları teşhir ediyoruz

Tiyatro eğitimi veren kurumları tanıtıyoruz / 1

Arkasını finans kapitale yaslamanın dayanılmaz hafifliğiyle LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından biri olan MİMESİS, arka kapağını PAMUKBANK'a vermiş!


***


LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi