2 Mayıs 2010 Pazar

Kılavuzu LİNÇÇİ Prof. Dr. Özdemir Nutku olan LİNÇÇİ OYÇED, Ku Klux Klan örgütü kaportasını kamufle etmek için, sentetik etkinliklerle gargara yapıyor!

Oyun'un notu: Aşağıdaki haberi, LİNÇÇİ Ahmet Ertuğrul Timur'un (nam-ı diğer 3. Abdülhamid) sahibi olduğu LİNÇÇİ tiyatrom.com sitesinden alarak olduğu gibi yayınladık. Ancak, haberde bulunan LİNÇÇİ adlara biz link verip, bu adları kırmızı renkle biz belirginleştirdik. Ayrıca, haberdeki bariz yazım yanlışlarını kırmızı renkle belirtip, doğrularını yeşil harflerle biz yazdık!


***


LİNÇÇİ OYÇED OKUMA TİYATROSU
"MASAL DERİNDE ÇİZGİ YERİNDE"


LİNÇÇİ OYÇED-LİNÇÇİ Oyun Yazarları ve Çevirmenleri Derneği, Mayıs 2010’da Okuma Tiyatrosu etkinliklerini sürdürüyor. Üyelerinin yazdığı ya da çevirdiği oyunların, değerlendirilmesini, geliştirilmesini ve tanıtılmasını amaçlayan sözkonusu (söz konusu) etkinlikler, katılmak isteyen herkese açık ve ücretsiz olarak düzenleniyor. Mayıs 2010 tarihinde (2010 Mayıs ayında / 2 Mayıs 2010 tarihinde), Okuma Tiyatrosu olarak sunulacak olan oyunun adı: Masal Derinde Çizgi Yerinde. Oyunun yazarı, LİNÇÇİ OYÇED üyesi İnci Gürbüzatik. Yönetmeni ise, LİNÇÇİ OYÇED'in bir başka üyesi Gülşah Özdemir. 2 Mayıs 2010 tarihinde, Saat 17.00’de LİNÇÇİ Tiyatro Z'de sunulacak olan oyunun ardından, oyunun yazarı İnci Gürbüzatik’in de katılacağı bir söyleşi gerçekleştirilecektir.

GÖREV DAĞILIMI
Yazan: İnci Gürbüzatik
Yöneten: Gülşah Özdemir
Anlatıcı: Şirin Öten
Gamze: Eylül Başoğlu
Cem: Umut Oray
Peri: Hale Üstün
Prenses- Tita- K.Anne: Gülşah Özdemir
Cadı- Zorito: Nazlıhan Sağlam
Keloğlan- Tope: Cenk Şengün
Teknik: Uğur Çağlayan
Adres: LİNÇÇİ Tiyatro Z, Hacı Mimi Mah, Dibek Sok., No: 17, Kuledibi Beyoğlu / İstanbul.
(TARIK ZAFER TUNAYA KÜLTÜR MERKEZİ’NİN YANINDAN AŞAĞI İNİLECEK)

(Kaynak: tiyatrom.com)


***


Ayrıca bakınız:

LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi