2 Mayıs 2010 Pazar

Kılavuzu LİNÇÇİ Ömer F. Kurhan olan LİNÇÇİ Türkiye Tiyatrolar Birliği(!), Boğaziçi Üniversitesi'nin yardımlarına karşın, afişini bile yanlış yapıyor!

Afişi büyütmek için üzerine TIKLAYINIZ!
.
.
Yukarıdaki "19. İSTANBUL AMATÖR TİYATRO GÜNLERİ" afişini, LİNÇÇİ Ahmet Ertuğrul Timur'un (nam-ı diğer 3. Abdülhamid) sahibi olduğu LİNÇÇİ tiyatrom.com sitesinden alarak yayınladık.

LİNÇÇİ Türkiye Tiyatrolar Birliği tarafından düşünülüp tasarlanmış ve taslak hâlinden nesne hâline getirilmiş bulunan yukarıdaki afiş, sadece LİNÇÇİ Ahmet Ertuğrul Timur'un (nam-ı diğer 3. Abdülhamid) sahibi olduğu LİNÇÇİ tiyatrom.com sitesinde yayınlanmamış.,

Yukarıdaki afiş, bu afişi düşünüp tasarlamış ve taslak hâlinden nesne hâline getirmiş bulunan ve bu afişle süslediği bir haber yaparak; "TTB İstanbul Üyeleri Tarafından Organize Edilen İATG 2010 Başlıyor!" başlığını atıp, "şevkinden ve neşesinden hiçbir şey kaybetmeden" bu organizasyonu düzenleyen LİNÇÇİ Türkiye Tiyatrolar Birliği'nin www.turkiyetiyatrolarbirligi.blogspot.com sitesinde de yayınlanmış.

Yukarıdaki afiş, başta LİNÇÇİ Türkiye Tiyatrolar Birliği'nin sitesi olmak üzere, hemen her yerde, aynı biçimde yayınlandı. Afişin altında, doğru olarak; turkiyetiyatrolarbirligi.blogspot.com diye yazılacağına, yanlış olarak; turikeytiyatrolarbirligi.blogspot.com diye yazılmış.

Kendilerine ait bir sitenin adresini bile doğru dürüst yazmaktan yoksun LİNÇÇİ Türkiye Tiyatrolar Birliği üyeleri, bırakınız tiyatroya herhangi bir katkı sunmak için sahneye çıkabilmeyi, yaya geçidinde kendilerine yeşil ışık (geç), araç trafiğine kırmızı ışık (dur) yandığı anda bile, birilerinin yardımı olmadan, karşıdan karşıya asla geçemezler. Gerçekçi yazar Coşkun Büktel'le sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal ifade olanaklarını imha etmek için, Büktel'le Bulunmaz'a, tek ayaklarının üzerinde iftira atabilecek denli gelişmiş(!) bir omurgaya sahip olmalarına karşın, sahnede iki ayaklarının üzerinde bile durmayı beceremeyecek kadar zavallı bir ruh durumundaki bu kişiler, ancak LİNÇÇİ olabilirler.

Yukarıdaki afişin hazırlanmasındaki özensizlikten de rahatça anlaşılacağı gibi, sitelerinin adlarını bile yazamayacak kadar büyük bir cahillik içerisindeki LİNÇÇİLER, "terzi kendi söküğünü dikemez" deyimini tedavülden kaldırabilecek boyutta işlere imza atıyorlar. LİNÇÇİ Türkiye Tiyatrolar Birliği'ndeki gibi bir cahillik, ancak "Boğaziçi Üniversitesi otağında doğup Boğaziçi Üniversitesi kuvözünde büyütülmüş ve Boğaziçi Üniversitesi oksijen çadırında yaşayan LİNÇÇİLER"in yardımıyla mümkün olabilir! (HB)

Ayrıca bakınız:

Boğaziçi Üniversitesi otağında doğup Boğaziçi Üniversitesi kuvözünde büyütülmüş ve Boğaziçi Üniversitesi oksijen çadırında yaşayan LİNÇÇİLER, mesaide!