10 Nisan 2010 Cumartesi

Umarız LİNÇÇİLERİN yeni bir oyunuyla karşı karşıya kalmayız yada A. Sultan Örenkaya olduğunu iddia eden birinden gelen e-posta...

kimden LİNÇÇİ A.SULTAN ÖRENKAYA
kime tiyatroyun@gmail.com
tarih 10 Nisan 2010 18:24
konu LİNÇÇİ tiyatrom kendi yazarı sansürledi yazınıza istinaden...
gönderen gmail.com
imzalayan gmail.com


***


LİNÇÇİ Tiyatrom yayıncısı LİNÇÇİ Ertuğrul Timur'un beni sansürlediği iddiası tamamen iftira, çarpıtma, ve külliyen yalandır

LİNÇÇİ Ertuğrul Timur kısa süre önce tanıdığım ve "abi" olarak hitap etmekten gurur duyduğum birisidir. LİNÇÇİ Ertuğrul Timur LİNÇÇİ Türkiye Tiyatrolar Birliğinin (Birliği'nin) bildirisi ile adeta örtbas edilip üzerimize atılan karalamalarla kapatılmaya çalışılırken bizimle bağlantı kurmuş ve konunun derinlemesine kamuoyuna yansımasına ve nihayetinde bir sonuca ulaşmasında çok büyük katkısı olmuştur.

LİNÇÇİ Ertuğrul Timur bizimle bağlantı kurarken daha en baştan objektif duruş göstermiş ve "Bu konuda haklılığınıza inanıyorum, destekleyeceğim, ama bu demek değil ki her zaman her konuda kayıtsız şartsız yanınızdayım. Bir gün tiyatro adına sizin de yanlışınıza tanık olursam aynı sertlikle ve kararlılıkla sizin de karşınıza dikilebilirim" diyerek objektiflik şartını önümüze koymuştur. Bize sadece objektif yayıncılıkla destek vermekle kalmamış olayı ağız dalaşına çevirmek ve saptırmak isteyenlerin tuzağına düşmememiz için de yol gösterici olmuştur.

İşte bu yazıda dile getirilen de böyle bir örnektir. LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan'ın bu yazısı daha en baştan yalan ve dezenformasyon içermektedir. Çünkü, en başta ben LİNÇÇİ tiyatrom'un sürekli yazarlarından olmadığım gibi sadece bir kez ve köşe yazısı olarak değil savunma açıklaması olarak tiyatrom’da kendi kalemimden çıkmış yazıyla yer aldım. Dolaysıyla (Dolayısıyla) LİNÇÇİ tiyatrom yazarlarından biri olmak gurur verirdi ama böyle olduğum söylenemez. İkincisi de LİNÇÇİ Ertuğrul Timur beni sansürlememiş tam tersine bir abi ve dost hassasiyetiyle konuyu kişiselleştirip çarpıtma tuzağına düşmemem için iç yazışmayla yapıcı bir yol göstericilikte bulunmuştur. Bugün geldiğimiz noktada da bu çarpıtma ve kişisel çekişmeler tuzağına düşmemekle ne kadar doğru bir yöntem izlediğimiz açıkça ortaya çıkmıştır.

LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan facebook üzerinde cereyan eden bu konuşmaları önce bloğuna taşımış ve bu çarpıtmayı yapmış, benim kendisini bu kişisel yazışmalardır ya kaldırınız yada altına gönderdiğim açıklamayı da giriniz uyarımın ardından gece yarısı peki deyip benim açıklamamı da girmiş; ama açıklamam onun saptırıcı, dezenformasyoncu, ve art niyetli girişimini sergilediğinden içine sinmeyip geceyarısı girdiği yazımı ve kendisinin benim sürekli LİNÇÇİ tiyatrom yazarlarından olduğum ve LİNÇÇİ Ertuğrul Timur'un kendi yazarına sansür uyguladığı şeklindeki abuk sabuk yazısını da silmeyi tercih etmiştir. Dolaysıyla (Dolayısıyla) da eğer ortada bir sansür varsa bu LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan'ın geceyarısı benim açıklamamla birlikte girip , sabaha karşı bu açıklamamla işin iç yüzü belli olan tüm yazışmaları silip yok etmesidir, LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan'ın hem kendisine hem bana karşı sansürüdür.

Ama bugün görüyorum ki LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan tarafından o bir gecede silinip yok edilen yazışmaların bir kısmı internette dolaşıma yeniden sokulmuş ve nedense(?) altında benim açıklamam olmadan sadece LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan'ın çarpıtmasından ibaret kısmı yayına verilmiştir.

İşte bu nedenle LİNÇÇİ Ertuğrul Timur'u sansürcülükle suçlayan ama esasen LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan dezenformasyonunu ve sansürünü ispatlayan söz konusu yazının yayınlandığı her ortamda ve her defasında benim bu açıklamamın da o yazıyla birlikte yayınlanmasını talep ediyorum.

Sayın Hilmi Bulunmaz bu LİNÇÇİ ertuğrul timurun (Ertuğrul Timur'un) beni sansürlediği iddiasına LİNÇÇİ ertuğrul (Ertuğrul) Timur'un sansürcü olduğu iddianıza kanıtmış gibi ilerde de yer vermeniz muhtemel görünmektedir. Bu nedenle bundan sonra da ne zaman LİNÇÇİ Ertuğrul Timur kendi yazarını sansürledi başlıklı LİNÇÇİ Ömer Faruk kurhanın (Kurhan'ın) yazısını yeniden yeniden yayınlarsanız hemen altında da benim sansürlenmediğimi beyan eden bu açıklamamı yayınlamanızı rica ediyorum. Zira benim açıklamamı görmezden gerelerek (gelerek) o yazıya yer verirseniz bilinçli ve çarpıtmaya dayalı bir karalamanın parçası olacaksınız..

SEVGİLERLE :)
LİNÇÇİ SULTAN ÖRENKAYA


***


Oyun'un notu: Yukarıdaki metinde bulunan LİNÇÇİ adlara biz link verip, bu adları biz kırmızı renkle belirginleştirdik. Ayrıca, metindeki bariz yazım yanlışlarını kırmızı renkle belirtip, doğrularını yeşil harflerle biz yazdık!

Ayrıca bakınız:

Boğaziçi Üniversitesi "militanı" ve LİNÇÇİye Örenkaya suçlaması: "Ömer Faruk Kurhan'ın bu yazısı daha en baştan yalan ve dezenformasyon içermektedir."

LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi