28 Şubat 2010 Pazar

Türkiye tiyatrosunun tabutuna çivi çakmak isteyen "Orta İskender"in gazetesi Zaman'ın dilini sokmak için binlerce eşek arısı gerekiyor!

"-Demirel'in danışmanı gizi belgeyi askere vermiş"miş!

(Kaynak: Zaman)


***


Ayrıca bakınız:

"Orta İskender", yeni bir kitap yazdı!

AKP'nin kültür teorisyenlerinden İskender Pala, sonunda ağzındaki baklayı çıkardı: "Tiyatroları dönüştürecek bir Kültür Bakanı aranıyor?"

İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın danışmanlarından Prof. Dr. İskender Pala, AK Parti'nin tiyatroya yönelik ajandasıyla ilgili baklayı nihayet ağzından çıkardı

Toplumu meşgul eden meşhur iskenderler!

Zaman aşımına uğramış fikirlerin gazetesi Zaman yazarı ve zamane adamı Orta İskender'in yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı!

Orta İskender'den ortaya karışık laf salatası yada kapitalizmin ilelebet muhafaza ve müdafaa edilmesi için yırtınan bir adamın dök içini rahatla hâli!

Zaman aşımına uğramış gazete Zaman'daki sade suya tirit yazılarını sürdüren (Orta) İskender Pala, şimdi de Milli Eğitim Bakanlığı'na servis yapıyor!!!

(Orta) İskender Pala, ninni söylemeyi sürdüyor!

Tiyatronun Gordion Düğümü'nü çözebilecek kılıca sahip olamayacağını anlayan "Orta İskender", yeni malını Ergenekon hararetinin itkisiyle pazara sürdü!

Türkiye'deki son tiyatro kırıntılarını da süpürmek isteyen "Orta İskender"in içini boşalttığı Zaman gazetesi, Türkçe yazmayı bir türlü öğrenemedi!