17 Aralık 2009 Perşembe

Topbaş'ın emir eri, Kazmacıbaşı'nın halefi, İBBŞT Genel Sanat Yönetmeni Ayşe Nil Şamlıoğlu, LİNÇÇİLER cirit atabilsin diye yardım ve yataklık ediyor!

Ayşe Nil Şamlıoğlu, LİNÇÇİLER cirit atabilsin diye İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Kağıthane Sadabad Sahnesi'ni LİNÇÇİLERE verirse, yani LİNÇÇİLERE yardım ve yataklık ederse, bundan böyle Şamlıoğlu'nun tüm fotoğrafları baş aşağı olarak yayınlanacak! Şamlıoğlu, LİNÇÇİLERDEN yana değil, hakikatten yana tavır alırsa, fotoğrafları başı yukarıda olarak yayınlanacak!! Tercih kendisinin!!!

***

"Tiyatro… Tiyatro… Dergisi’nin düzenlemesiyle gerçekleşen 'Tiyatro Ödülleri' bu yıl 22 Aralık Salı günü saat 20.30’da İBBŞT Kağıthane Sadabad Sahnesi’nde sahiplerini bulacak."

(Kaynak: "Uyarmadı!" denilmesin; LİNÇÇİLERDEN kim ödül alırsa, onu LİNÇÇİ ilan edeceğiz!)

***

Ayşe Nil Şamlıoğlu, Tiyatro... Tiyatro... dergisinin eski sahibi Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın başlattığı LİNÇ KAMPANYASINA ortak olursa, yani İBBŞT Kağıthane Sadabad Sahnesi'ni LİNÇÇİLERE verirse, Şamlıoğlu istifa edinceye dek eleştirilerimizi çok sert bir biçimde sürdürüp, kendisini LİNÇÇİ ilan edeceğiz!

"Uyarmadı!" denilmesin. (HB)

***

Ayrıca bakınız: Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi