26 Haziran 2009 Cuma

Türkiye tiyatrosunun hızla kirlenmesi için kendilerini yırtarcasına yayın yapanlardan biri olan A. Ertuğrul Timur, sosyalist OYUN dergisine saldırıyor

Yalan Makinesi Mustafa Demirkanlı'nın kankası, Burak Caney ruhlu Vandal Ahmet Ertuğrul Timur'un (nam-ı diğer 3. Abdülhamid) dayanılmaz çöp kutusu / 90'a ulaştı; yüze doğru gidiyor!

Türkiye dramatik yazarlığının Everest'i ve "Türk dilinde yazılmış en iyi oyun" olan Theope'nin yazarı Coşkun Büktel ile Bulunmaz Tiyatro yöneticisi sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal ifade olanaklarını imha etmek için, "KINIYORUZ!" başlıklı aldatıcı bir linç kampanyası başlatan yalan makinesi, küfürbaz, linç kampanyası ana sponsorlarından Mustafa Demirkanlı'nın kankası Ahmet Ertuğrul Timur (nam-ı diğer 3. Abdülhamid), hızla, hem de şimşek hızıyla Türkiye tiyatrosunu kirletiyor!

Çöpten bile daha değersiz yazılarıyla tiyatroyu kirletmeyi sürdüren Timur'un çöp kutularının sayısı 90'a ulaştığı için bir "haber değeri" kazandı. Yakında yüz rakamına ulaşacağı kesin olan Timur'un çöp kutularını, zaman zaman okurlarımıza duyurduğumuz gibi, 90'a ulaşmasını da duyuruyoruz!

Timur'un ısrarla ve inatla sürdürdüğü çarpıtmalarını okumak için lütfen, TIKLAYINIZ!