11 Nisan 2009 Cumartesi

Halka ve tiyatro kamuoyuna gerçeği, sadece gerçeği söylemek zorunda olan tiyatro dergilerinin yöneticilerini ve matbaa sahiplerini göreve çağırıyoruz!

Güncelleme 9 Mayıs 2009: Biz, aşağıda linkini verdiğimiz açıklama isteğimizi dile getirdikten haftalar sonra, MİMESİS, SAHNE, Tiyatro... Tiyatro..., TEB OYUN, KAVUKLU dergileri, yanıt olarak Hilmi Bulunmaz ve Coşkun Büktel için linç kampanyası başlattılar!
.
Mustafa Demirkanlı'nın Sahibi ve Yayın Yönetmeni (Sorumlu) olduğu Tiyatro... Tiyatro... dergisi, Erçin Reklam Matbaacılık Ldt. Şti.'nde basılmaktadır. (Demirkanlı, matbaanın telefon numarasını vermeyi uygun bulmamış.)
.
Ömer Göktaş'ın İmtiyaz Sahibi ve Erbil Göktaş'ın Genel Yayın Yönetmeni olduğu Yeni Tiyatro dergisi, Mart Matbaacılık Sanatları'nda basılmaktadır.
Tel: (0212) 321 23 00
.


Zehra Güner'in sahibi olduğu ve Ekim Orhan İsmi'nin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü olduğu Kavuklu dergisi, Kayhan Matbaacılık'ta basılmaktadır.
.
DİKKAT, GERÇEK ARANIYOR!

Bütün tiyatro dergilerinin gerçek, sadece gerçek tirajlarını açıklamalarını bekliyoruz. Bunun için, matbaadan alınan gerçek, sadece gerçek faturaları beyan etmelerini istiyoruz. Sahte ve şişirilmiş (T.C. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın çömezi, T.C. Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Lemi Bilgin'le, AKP'li "artist başkan" Kadir Topbaş'ın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın başına atadığı Kazmacıbaşı Örhan Alkaya gibi reklam verenleri kafaya alıp, okuru eşek yerine koyan), matbaa sahiplerini zan altında bırakacak faturalar için önlem almayı planlıyoruz. Evet, gerçek, sadece gerçek tirajlar lütfen!...
.
***
.
Not: Diğer tiyatro dergilerinin matbaalarını öğrendikçe, o bilgileri de okurlarımıza sunacağız.