26 Mart 2009 Perşembe

E. Timur'un "seviyesiz" diyerek sansür edip yayınlamadığı "YALANI YALANLA ÖRTMEK" başlıklı Bulunmaz yazısını, Coşkun Büktel yeniden gündeme getiriyor!

ARŞİVDEN

tiyatrom.com'un sansürlediği yazı


YALANI YALANLA ÖRTMEK


Hilmi Bulunmaz
3 Ağustos 2007



Mustafa Demirkanlı ve (Büktel'in yazılarını "feryat" olarak yorumlayan) A. Ertuğrul Timur adlı iki sansürcüye, Richter ölçeğiyle 7.4 şiddetinde bir şamar niteliğindeki bu Hilmi Bulunmaz yazısı; tiyatrom.com'un sahibi Ertuğrul Timur'un sansürü terk edip tövbekar olmaya çalıştığı dönemde bile tiyatrom.com'da yer bulamadı.

Vandalların hangi gerçekleri görmenizi istemediğini merak ediyorsanız...

KAÇIRMAYIN!

***

COŞKUN BÜKTEL'İN SUNUŞU
Hilmi Bulunmaz tarafından kaleme alınmış ve www.tiyatroyun.com 'da yayınlanmış "Demirkanlı'nın Kirli Çamaşırları Serisi" ana başlıklı dizinin 11 numaralı yazısı olan aşağıdaki yazıyı, sayın Bulunmaz, 2 Ağustos 2007'nin ilk dakikalarında, yayınlanması talebiyle, tiyatrom.com'a göndermiştir. Bulunmaz'ı on beş saat cevap vermeden beklettikten sonra, tiyatrom.com sahibi A. Ertuğrul Timur, (bizzat kendisinin Coşkun Büktel'e karşı başlattığı tartışmayı, daha Büktel'in yazacağını ilan ettiği ilk yazısını bile yazmadığı bir aşamada, kapattığını ve bu tartışma hakkında artık hiçbir yazıya yer vermeyeceğini belirterek) Bulunmaz'ın bu cevap yazısını ve tabii Büktel'in henüz yazılmamış olan cevap yazısını reddetmiştir. tiyatrom.com'un yazıya sansür uygulaması yüzünden, Bulunmaz, yazıyı, ilk kez olarak, ancak ertesi gün, 3 Ağustos 2007'de, kendi sitesi olan tiyatroyun.com'da yayınlayabilmiştir. Yazıyı, aynı gün tiyatroyun.com'dan aktararak yayınlıyoruz. Yazının tiyatroyun.com'daki sayfasını görmek için

TIKLAYINIZ!