13 Şubat 2009 Cuma

Seçimlerin yaklaştığı bir süreçte, hafifçe bir ürkü yaşayan AKP, her alanda kesenin ağzını açınca, Demirkanlı, arka kapağını Kazmacıbaşı'na verebildi!

Seçimlere ramak kala, AKP'nin iktidarını sürdürebilmesi için, iç kapaklardan arka kapağa reklam kaydıran Kazmacıbaşı'nın marifetini daha büyük olarak görmek isteyenler, görselin üzerine TIKLAYABİLİRLER!


Dergicilikte, arka kapağa reklam alabilmek çok önemlidir. Arka kapağına reklam alabilen dergi, yaşamını çok rahatça sürdürebilir. Dergiciler, dergilerinin arka kapağını bir kurum ve kuruluşa, para karşılığı verebilmek için büyük çaba harcarlar.

Mustafa Demirkanlı'nın sahibi olduğu Tiyatro... Tiyatro... dergisi, uzun zamandır iç sayfalarına reklam alabildiği İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'ndan, nihayet arka kapağına reklam alabildi. Dergi, arka kapağını Kazmacıbaşı'nın kurumu Şehir Tiyatroları'na verince, büyük bir rahatlamaya ermiş olabilir. Hele önümüzdeki seçimleri kazanmak için her yola başvuran AKP'nin durumunu düşününce, Kazmacıbaşı'nın, Tiyatro... Tiyatro... dergisinin arka kapağına reklam vererek, "Yedi Tepeli Aşk skandalı"nı, "İnek skandalı"nı, "Müsahipzade skandalı"nı örtmeye çalışmasını gayet iyi anlayabiliyoruz!

Kazmacıbaşı, daha yazı başlıklarını doğru dürüst atmasını beceremeyip, en basit sözcükleri bile yanlış yazan (Örnekse bakınız: "Başlıkta yapılan yanlışa dayanamıyorum!") bir dergiye, hem de arka kapaktan reklam vererek, cehaleti ödüllendirmiş oluyor. Benim verdiğim vergileri çarçur ederek, Skandallar Kralı olmayı sürdürebilmek için, Demirkanlı'nın dergisi Tiyatro... Tiyatro...'ya, hem de arka kapaktan reklam veren Kazmacıbaşı'nı, Kazmacıbaşı'nın arkasında duran Kenan Işık'ı, Kenan Işık'ın arkasında duran "artist başkan" Kadir Topbaş'ı, Kadir Topbaş'ın arkasında duran Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında duran seçmenleri kınıyorum. (HB)