15 Ocak 2009 Perşembe

Coşkun Büktel
14 Ocak 2009


Çetinkaya'nın, beklenen cevap yazısı!


Feridun Çetinkaya

Hülya Karakaş'ın kazık soruları karşısında suspus olmuş Kazmacıbaşı Orhan Alkaya'nın yönetimini eleştirmekle kalmıyor; Kazmacıbaşı'yı ve onun despot yönetimini savunmayı üstüne vazife bilen ve yalaka olduğunu kendisi söylemiş olduğu halde kendinde Çetinkaya'ya cevap verme cüretini bulabilen Can Doğan'ı da, bir kez daha

"cezalandırıyor"


ŞEHİR TİYATROLARI BİR AİLEDİR EDEBİYATI


Feridun Çetinkaya / 11 Ocak 2009

(...) Okuduğunu bile doğru dürüst anlamadan, Can Doğan bu sefer, kendisini “utanmaz” ve “sıkılmaz” biri olarak nitelemekle “suçluyor” beni!

Benim yazdığım ortada: Evet, ben Alkaya bile kamuoyunun önüne çıkıp kendisine yönelik eleştirilere ve uygulamaları hakkındaki sorulara yanıt veremezken, Can Doğan hiç utanıp sıkılmadan Alkaya’nın “dosdoğru bir adam olduğuna şehadet edebileceği”ni ilan edebiliyor, diyorum. Ne var bunda?

Eğer Can Doğan çıkıp, “Sen nereden biliyorsun ‘kardeşim’ Orhan Alkaya’ya utanıp sıkılmadan şehadet ettiğimi? Belki utanıp sıkılarak şehadet ettim.” diyerek benim ifademi tekzip ederse, orasını bilmem. Tabii ki, böyle yaparsa yazımdaki “utanıp sıkılmadan” ifadesini büyük bir mutlulukla hemen, “utanıp sıkılarak” diye düzeltir, hemen, seve seve, bu konuda haksızlık ettiğim için canıgönülden özür dilerim kendisinden. (...)

TIKLAYINIZ!