16 Eylül 2013 Pazartesi

LİNÇÇİ Hasan Anamur hileli kitabında başkasının başarısızlığını gördü

Türkiye tiyatrosunu devrimcileştirmek adına ömrünü estetik kavgaya yatırabilen Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın mahkûm olabilmesini sağlamak için "TEB KAŞELİ İFTİRA MÜTALÂASI" yazmaya asla utanmayan LİNÇÇİ Tiyatro Eleştirmenleri Birliği (TEB) kurumuna(?!) 2004-2006 Dönem Başkanlığı yapan Prof. Dr. Hasan Anamur diyor ki:

"Okuru, bu gibi BAŞARISIZ KAYNAK çevirileri yayınevlerine geri göndermeye ve ödedikleri ücreti istemeye çağırıyorum." ("Eleştirmen Gözüyle", sayfa 42)

***

Oysa, Prof. Dr. Hasan Anamur'un yöneticilik yaptığı LİNÇÇİ Tiyatro Eleştirmenleri Birliği (TEB), Arkadaş Yayınevi'ni inandırarak bastırdığı 
"ELEŞTİRMEN GÖZÜYLE", kitabını(?!) yalnızca "BAŞARISIZ KAYNAK" yayın olarak bırakmayıp, üstüne üstlük, bir de 16 sayfalık bir mükerrer şişkinlik oluşturarak, okuyucunun gözünü de kandırıyor!

Kültür Bakanı ve Bakanlık İlgilileri'nin (yerden göğe kadar haklı olarak) basmadığı kirli pespaye "ELEŞTİRMEN GÖZÜYLE" kitabı(?!), her nedense Gülşen Karakadıoğlu'nun yaşamöyküsünü, Karakadıoğlu'nun "YÖNETMENİN ÖNEMİNİ GÖSTEREN İKİ YORUM", "İYİ Kİ VARSINIZ MACİDE TANIR", Zehra İpşiroğlu'nun "HARİTADAN NAKLEN YAYIN" yazılarını, "BAŞARISIZ KAYNAK" biçiminde bırakılmayıp, hileli bir biçimde okuyucuyu iyice aldatma düşüncesiyle oluşturulmuş. "TEB KAŞELİ İFTİRA MÜTALÂASI" yazacak kadar gözü dönmüş bu hileli ürünü piyasaya sürebilen Tiyatro Eleştirmenleri Birliği ile Arkadaş Yayınevi'nin peşini asla ve kesinlikle bırakmayacağız!

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz

***

Not: Bâzı sözcükleri, "maymungötürengi" ile biz belirginleştirdik!

***

Ayrıca bakınız:


TEB KAŞELİ İFTİRA MÜTALÂASI yazan Akmen, Bulunmaz'ı es geçiyor!

Bulunmaz, entelektüel faşizmle iftira mütalâasına karşı müthiş hazırlıklı!


Bulunmaz'ın mahkûmiyeti için iftira mütalâası yazan TEB kitap basmış!


"Eleştirmen Gözüyle" pisliğini basmayan Kültür Bakanlığı'na teşekkürler