4 Ağustos 2013 Pazar

Haluk Bilginer'in çırağı LİNÇÇİ Kemal'in kıçını sokmadığı konu kalmadı

Kemal Aydoğan ‏- Demir ağlarla öreceklermiş yurdu. Lastiği sokmadığınız bir tek KIÇIMız kaldı, parayı kazandırdınız müteahite, şimdi ray döşeyeceksiniz.

Hilmi Bulunmaz - Senin ağabeyin, patronun, ustan ve daha önemlisi de "ENTELEKTÜEL VE HUKUKSAL LİNÇ KAMPANYASI" ana sponsorlarından Oyun Atölyesi'nin sahibi Nihat Haluk Bilginer, "Ezel", "İstanbul Altınları", "Hayatımın Rolü" gibi vıcık vıcık televizyon dizileri ve Shakespeare'in saçma sapan oyunlarıyla halkı uyuturken, iktidarlar halkı ilelebet kapitalizme mahkûm ediyorlar. Niye buna şaşarak lastiğin kıçımıza girmesini zorluyorsun canım kardeşim?... Benim gibi sosyalist bir sanatçıya "NOTER ONAYLI İHTARNAME" gönderirken, beni savcılığa "DÂVÂ VE ŞİKÂYET" ederken, benim iki yıl "HAPİSTE ÇÜRÜMEM" için avukatların İbrahim Demirci ile Süleyman Anıl'a tâlimat verirken, benim "HAPİS CEZASI" almamı sağlarken, neden kapitalizmin "LASTİK, PETROL, YOL" döngüsüne kafa yormadın?

***


Ayrıca bakınız:


LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nde boğazına kılçık kaçan Moda Sahnesi tıksırdı

LİNÇÇİ Moda Sahnesi, daha kapılarını açmadan bayramlık ağzını açtı!

LİNÇÇİ Kemal Aydoğan ayrılınca / kovulunca yönetmenlik çocuğa kaldı


Büktel, LİNÇÇİ küfürbaz Kemal Aydoğan'ın "31"lik ağzının payını verdi!


LİNÇÇİ Aydoğan, beni 2 yılla yargılattığından benim için söylememiştir!


Bulunmaz'ı sürekli dâvâ edip hapis cezası aldıranlar kıçıyla düşünüyor!


Bilginer'e yaslanıp Bulunmaz'ı cezalandıran LİNÇÇİ Kemal affedilmiyor!


Bulunmaz, asılsız ihbarcı olmadığı için LİNÇÇİ Moda Sahnesi'ni uyardı!


***


Oyun'dan önemli not: "ENTELEKTÜEL VE HUKUKSAL LİNÇ KAMPANYASI" nedeniyle, gayet yakıcı siyasal, tarihsel ve toplumsal olaylara müdahil olmakta olağanüstü boyutta zorlanıyoruz. Aşacağız!...