31 Ağustos 2013 Cumartesi

Asılsız ihbar ve saldırılar sonucu ilgilenemediğimiz dergiyle ilgileniyoruz

"İFTİRA SUÇU SANIK"ı Gülhan Avşar Demirkanlı'nın Sahibesi ve "ASILSIZ İHBARCI" Mustafa Şükrü Demkanlı'nın Yayın Yönetmeni ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü olarak görev yaptığı "ENTELEKTÜEL VE HUKUKSAL LİNÇ KAMPANYASI" ana sponsoru Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin Şubat 2013 tarihli ve 246. sayısının 3. sayfasında "ASILSIZ İHBARCI" Mustafa Şükrü Demirkanlı aynen şunu diyor:

"Selin Altıparmak'ın Fransa'dan 'Paris Mektubu' sayfasıyla yaptığı katkıya, Gülen İpek Abalı da Almanya'dan 'Berlin Mektubu' ile katıldı. Gülen İpek Abalı, bu sayıda bir söyleşi ile başlıyor 'Berlin Mektubu'na sonraki sayılarda Almanya'dan tiyatro haberleri ile bizlerle birlikte olacak.

Selin, bu sayıda 'Paris-Vilette Tiyatrosu'nda neler olduğunu aktarıyor."

***

"ENTELEKTÜEL VE HUKUKSAL LİNÇ KAMPANYASI" ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'ni satın alarak okuyup, ya üzerinde peynir ekmek yedikten sonra yada bâzen bunu da yapmadan direkt olarak hemen çöpe attığımız için, belli bir arşiv oluşturmuyoruz. Zaman zaman çöpe atılmaktan kurtulan sayıları gözden geçirebiliyoruz. Bu nedenle, bizim için çöp kadar bile değeri olmayan bir içeriğe sahip bu dergide, Selin Altıparmak ile Gülen İpek Abalı hâlâ yazı yazıyorlar mı? Yazıyorlarsa, "ASILSIZ İHBAR" konusunda ne düşünüyorlar?...