13 Temmuz 2013 Cumartesi

Bulunmaz Tiyatro-İstanbul'daki ücretsiz oyunculuk çalışmaları sürüyor!

Hemen hemen bütün tiyatroların Kültür Bakanlığı Çanağı yaladığı, neredeyse bütün tiyatro dergilerinin Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt'a el açarak reklâm (PARA) dilendiği bir süreçte, yalnızca ve sadece Bulunmaz Tiyatro - İstanbul, hiçbir muktedir karşısında asla eğilmediği için toplumsal mücadelesini hep sosyalist kültüre yaslayarak çok emin adımlarla ilerliyor! Bulunmaz Tiyatro - İstanbul'un kurucusu ve yöneticisi Hilmi Bulunmaz'ın kuyumculuk mesleğinden elde ettiği gelirden rahatsız olan tiyatro yayıncıları, ikide bir "manevî tazmînat" adı altında hukuk dâvâları açarak, Hilmi Bulunmaz'ın sermayesini azaltıp, sosyalist kültüre sekte vurma planları içerisine girebiliyorlar... Örnekse, "ENTELEKTÜEL VE HUKUKSAL LİNÇ KAMPANYASI" önderi Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın avukatı Reyhan Kayışlı, bu niyetini hiç gizlemeye gerek duymadan, İstanbul 10. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde de dile getirerek, aynen şöyle söyleyebilmiş ve tabiî ki, Sayın Yargıç Erol Başbuğ, bu durumu soyut bir söz olarak kabul etmeyerek bunu hemen 
"Duruşma Tutanağı" metnine eklemiştir!... Avukat Reyhan Kayışlı'nın, daha fazla para elde etmek için mahkemede söylediği söz aynen şöyle:

"Her ne kadar sosyal ve ekonomik durum araştırmasında emekli maaşı aldığı belirtilmiş ise de esas mesleği dilekçesinde belirttiği gibi kuyumculuktur. Manevi tazminat takdirinde bunun gözetilmesini talep ediyorum."

Kaynak: T.C. İstanbul 10. Asliye Hukuk Mahkemesi Duruşma Tutanağı