18 Mayıs 2013 Cumartesi

Bulunmaz, HUKUKSAL LİNÇ KAMPANYASI sürecinde iyice rahatladı!...

Fotoğraf: Ayşe Fikriye Bulunmaz

Ben, burjuva yaşam tarzını her alanda alt etmek için ömrümü estetik kavgaya yatırmış bir kişiyim... "İnsan için meta yerine, meta için insan" anlayışının gayya kuyusunda gargara yapan burjuvazi, üreten insanları değil, tüketen insanları seviyor. Burjuvazi beni de LİNÇ etmek istiyor.

Ben, hayatım boyunca ürettiğim metadan çok daha azını kullanarak, burjuvazinin meta estetiğine karşı sürekli olarak muhalefet ediyorum! 

Ben, hiçbir zaman için içki, sigara kullanmamakla birlikte, gereğinden çoğunu giymeyen ve yemeyen bir insan olduğumdan, yaptığım sanatsal çalışmalar, ister istemez burjuvaziye değil, proletaryaya yönelik oluyor. 

Ben, yürütmüş olduğum "ücretsiz hukukçuluk, oyunculuk ve yazarlık" çalışmalarına katılanlara, yukarıda değindiğim ölçütlerle hız veriyorum. Çalışmalara katılanlar, benim meta estetiğine karşı geliştirmiş olduğum durumu bildikleri için, ürettikleri ürünlere, benim bu dünya görüşümü ekliyorlar... Cumartesi günleri saat 17.00-20.00 arasında sürdürdüğüm "hukukçuluk, oyunculuk, yazarlık" çalışmalarına katılabilmenin hiçbir koşulu yok. Çalışmalara köpekler katılabilir; LİNÇÇİ kişiler katılamaz!

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz 

***

Ayrıca bakınız:

BULUNMAZ LİNÇÇİLERLE UĞRAŞIRKEN KÖPEĞİNİ İHMÂL ETMİŞTİ