11 Ocak 2013 Cuma

Şüpheli Sanık Davalı Mustafa Şükrü Demirkanlı dün de aynıydı!

LİNÇÇİ yayıncı Mustafa Şükrü Demirkanlı diyor ki: 

Troya Savaşı’nın en önemli figürlerinden biri Akhilleus (Aşil)’dir. Annesi ona ölümsüzlük kazandırmak için Stiks Irmağı’na daldırmış, bunu yaparken topuğundan tuttuğu için topuğu suya değmemiştir. Aşil'in ölümü ancak topuğuna alacağı bir darbeyle olacaktır. Paris onu attığı bir okla topuğundan vurur ve Aşil'i öldürür. http://nedir.antoloji.com/asilin-topugu 


LİNÇÇİ yayıncı Mustafa Şükrü Demirkanlı'yı değerlendirelim: 


Son derecede gerekli ve zorunlu hâllerde bile asla link vermeyen 

LİNÇÇİ yayıncı Mustafa Şükrü Demirkanlı, kaleme aldığı bu dezenformatif yazısında, hem bilimsel görünme kurnazlığı ve hem de önemli bir iş yapıyormuş edasıyla, link verecek bir alıntı yaparak, sözde her zaman link veriyormuş izlenimi uyandırıp, okurlarını dolaylı yollardan aldatmaya, onların, yazının ileriki bölümlerinde bilgi kirliliğiyle donanmalarına yönelik davranışlar geliştirmeye çabalıyor. Biz, değerlendirme yapmaya başlarken, okurlarımızı bu konuda ciddi olarak uyarmayı bir görev sayıyoruz!

Demirkanlı'nın ruhunu anlamak için yazının tamamını okuyunuz:

Bulunmaz Tiyatro - İstanbul Genel Sanat Yönetmeni ve Sosyalist OYUN Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, "ölü sevici" ve "Devlet Tiyatroları'nın Aşil Topuğu" Mustafa Demirkanlı'nın kuyuya attığı taşı çıkarmaya çalışıyor!