22 Aralık 2012 Cumartesi

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsoru Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin sanal kuyruğu www.tiyatrodergisi.com.tr, önce "kapaktan" çamur gibi bir haber yayınlıyor ve çamur gibi haberin izi site okurlarının belleğinde kaldıktan sonra, bu çamur gibi haberi âdeta okurlardan gizlemek için, bu kez de, bu çamur gibi haberi "kapaktan" çekiyor!

Oyun'un notu: LİNÇ KAMPANYASI ana sponsoru Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin sanal kuyruğu LİNÇÇİ tiyatrodergisi.com.tr, yayınladığı Şüpheli Sanık Davalı Mustafa Şükrü Demirkanlı imzalı yorumda link vermemiş, biz verdik. Ayrıca, bâriz yazım yanlışlarını ve ciddi noktalama işâretlerinin eksikliklerini de biz tamamladık!...

***

Coşkun Büktel'in Muhalefeti Sadece Kişiseldir, Çoğunlukla da Yanıltmak…


*** 

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin sanal kuyruğu LİNÇÇİ www.tiyatrodergisi.com.tr sitesinde önce "kapaktan" ve hemen ardından âdeta gizlenerek yayınlanan bu yazıyı okumak için lütfen mutlaka tıklayınız:

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, aşağıdaki yazıyı okuyunca şöyle söyledi: "Şüpheli Sanık Davalı Mustafa Şükrü Demirkanlı, ödenekli kurumlarla birlikte tiyatro dergisi çıkarma önerimizden çok büyük rahatsızlık duymuş olmalı ki, sanık sandalyesinden savcı koltuğuna hızla sıçrayarak ağzına hiç yakışmayan lâflar ediyor!"