24 Aralık 2012 Pazartesi

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, aşağıdaki yazıyı okur okumaz şöyle söyledi: "Benim, halkımın, tüyü bitmemiş yetimin toplumsal haklarımızı savunacağına, kendine ait sanat teknesinin batışını seyretmenin hüznüyle anlamsız sözler sarf eden pembe sermaye temsilcisi Levent Kırca, iyice zıvanadan çıkmaya devam ediyor!"

Kırca: Ben de bir karı buldum...

Aydınlık gazetesi yazarı, İşçi Partisi MYK Üyesi Levent Kırca, Sanatçılar Girişimi'nin düzenlediği gecede CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ağır sözlerle yüklendi

Bir süredir Aydınlık Gazetesi'nin hedefinde olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu sefer de İşçi Partisi MYK Üyesi, Aydınlık Gazetesi Yazarı Levent Kırca'nın ağır eleştirilerine hedef oldu.

Sanatçı Girişimi'nin Bostancı Gösteri Merkezi'nde düzenlediği geceye katılan Levent Kırca, Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmak için kendi sırasını kullanmasına ve hemen geceyi terketmesine kızan Levent Kırca "Benim de işim var, belki bir karı buldum gidip onu ..." diyerek, Kemal Kılıçdaroğlu'nun arkasından hakaretvari sözler sarfetti.

Kırca, "Bu geceye geliyorsan, bekleyeceksin. İşi varmış diye gidiyormuş. Benim de işim var, belki bir karı buldum gidip onu ..." dedi...

Levent Kırca konuşmasında AKP hükümetine de "lanetler" okudu.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

(Kaynak: HABER VAKTİM)

***

Ayrıca bakınız:


LİNÇ KAMPANYASI imzacılarından Genco Erkal'la Orhan Aydın'ın katıldığı sözüm ona "Sanat Gecesi"nde Levent Kırca'nın kadınları aşağılamasına çanak tutulup, yardım ve yataklık etmek doğalmış!


Emekçilere değil, burjuvaziye yaslanan sanatçının çok hazin sonu!