2 Kasım 2012 Cuma

Gezgin Cemal Bulunmaz, Endonezya, Malezya ve Hong Kong'dan sonra Çin'e geçerek, Çin'deki fabrika işçileriyle iletişime girdi!

Cemal Bulunmaz, işçi Huan Ma ile Çin / Shenzhen'deki bir CNC fabrikasında...

On günü aşkındır Uzak Doğu gezisinde (Çin, Endonezya, Hong Kong, Malezya, Singapur, Tayland, Taiwan) bulunduğu için, yayınımızın aksamasına neden olan Cemal Bulunmaz, şimdi de, Çin'deki sanayi tesislerini inceliyor. Sanayi ve ticaretle uğraşmanın yanı sıra, sanatsal etkinliklerde de bulunan "Gezen Tilki" Cemal Bulunmaz'ın basılmış ve yeni baskılarını bekleyen iki kitabı var.* 


Cemal Bulunmaz yurda dönünce, bizim yayınımız da kanıksanmış hızlılığa kavuşabilecek. Cemal Bulunmaz'ın yokluğunda oluşan yayın aksamalara nedeniyle, okurlarımızdan çok özür dileriz!

* "Kararların Kutusu", "Karanlık Ev ve Şiirleri"

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz

***

Ayrıca bakınız:


Hilmi Bulunmaz, yayıncılıkta "tek" kaldığı için aksamalar oluyor!


Hangi ülkeye giderse gitsin, öncelikle uçak kanadının yakınında oturmayı yeğleyen "Gezen Tilki" Cemal Bulunmaz, İstanbul'dan Cakarta'ya giderken, yine uçak kanadına yakın bir koltukta oturdu!


Hilmi Bulunmaz'ın en büyük yardımcısı Cemal Bulunmaz, başta Çin, Endonezya, Hong Kong, Malezya olmak üzere, Uzak Doğu gezisinde olduğu için, yayınımızda büyük aksamalar oluyor!


Cemal Bulunmaz, Malezya'daki güzel binaların fotoğraflarını çekti!