31 Ekim 2012 Çarşamba

Cemal Bulunmaz, Malezya'daki güzel binaların fotoğraflarını çekti!

Birçok sanatsal yeteneğinin yanı sıra, ticaretle de uğraşan "Gezen Tilki" Cemal Bulunmaz, hemen hemen dünyanın bütün ülkelerini gezdi. Gittiği her ülkede yüzlerce fotoğraf çeken Cemal Bulunmaz, doğduğu günden bu yana fotoğraf sanatçılarıyla içli dışlı olduğu için, ister istemez fotoğraf sanatına âşina ve bu sanata âşık... 

Şu ânda Uzak Doğu gezisinde bulunan Cemal Bulunmaz, bir yandan tecimsel işlerini sürdürürken, diğer yandan da, gittiği ülkelerin kültürel, sanatsal ve toplumsal yaşayışını izliyor. 

Yukarıda, sadece bir tek örneğini yayınladığımız fotoğrafların benzerlerinden yüzlercesini çeken Cemal Bulunmaz, annesinin mimar olmasının verdiği ivmeyle, özellikle güzel binaları görsel belleğe kazandırmayı estetik bir görev olarak algılıyor.

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz

***

Ayrıca bakınız:

Hilmi Bulunmaz, yayıncılıkta "tek" kaldığı için aksamalar oluyor!

Hangi ülkeye giderse gitsin, öncelikle uçak kanadının yakınında oturmayı yeğleyen "Gezen Tilki" Cemal Bulunmaz, İstanbul'dan Cakarta'ya giderken, yine uçak kanadına yakın bir koltukta oturdu!

Hilmi Bulunmaz'ın en büyük yardımcısı Cemal Bulunmaz, başta Çin, Endonezya, Hong Kong, Malezya olmak üzere, Uzak Doğu gezisinde olduğu için, yayınımızda büyük aksamalar oluyor!