31 Ekim 2012 Çarşamba

Hilmi Bulunmaz'ın en büyük yardımcısı Cemal Bulunmaz, başta Çin, Endonezya, Hong Kong, Malezya olmak üzere, Uzak Doğu gezisinde olduğu için, yayınımızda büyük aksamalar oluyor!

Cemal Bulunmaz, Cakarta'dan Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'a "uçtu"...

Biz, KÜLTÜR BAKANLIĞI ÇANAĞI yalamak ve/ya ahlâklı, dürüst, namuslu, onurlu, şerefli tiyatro insanlarına karşı LİNÇ KAMPANYASI düzenlemek yerine, bu ülkenin emekçilerinin, bu ülkenin halklarının, bu ülkenin işçilerinin, bu ülkenin tüyü bitmemiş yetimlerinin haklarını savunduğumuz için, kendi el emeğimiz, kendi göz nurumuzla çalışarak, tam bağımsız ve gayet özgür biçimde tiyatro sanatına katkıda bulunmayı sürdürüyoruz. 

Böylece...

Yayınımızda zaman zaman aksamalar oluyor. Bağımsızlığımızı, özgürlüğümüzü KÜLTÜR BAKANLIĞI ÇANAĞI yalayanlara ve/ya LİNÇ KAMPANYASI düzenleyenlere teslim etmemek için yaptığımız bu çalışmalardan ötürü oluşan ciddi aksamalar nedeniyle okurlarımızdan son derecede özür dileriz.

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz

***

Ayrıca bakınız:


Hilmi Bulunmaz, yayıncılıkta "tek" kaldığı için aksamalar oluyor!

Hangi ülkeye giderse gitsin, öncelikle uçak kanadının yakınında oturmayı yeğleyen "Gezen Tilki" Cemal Bulunmaz, İstanbul'dan Cakarta'ya giderken, yine uçak kanadına yakın bir koltukta oturdu!