31 Ekim 2012 Çarşamba

Yeni Tiyatro Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Erbil Göktaş, Melih Anık'a uçak biletini de soracağı "Gece Dersleri"ni tamamlayınca yayınlayacak ve biz de, bu ders notlarını keyifle okuyacağız!

Erbil Göktaş - Sormak zorunda mı? Ben size "Uçak biletiniz ayrıldığı halde niye Romanya'ya gelmediniz?" diye soruyor muyum?

***


Ayrıca bakınız:


Melih Anık, Yeni Tiyatro Dergisi'ne olağanüstü bir soru soruyor!


Hilmi Bulunmaz, Melih Anık'ın aşağıdaki tweet'ini okuyunca şöyle düşündü: "Bu 'bin tiraj' bütün tiyatro dergileri için mi, yoksa sadece bir tek dergi için mi söz konusu? Herhangi bir tiyatro dergisi, 'bin tiraj' sahibi olsun, ben, Taksim Alanı'nda 'eşeğim' diye bağırırım!"


LİNÇ KAMPANYASI ile sanatsal ifade olanakları ilelebet ilga ve imhâ edilmek istenen Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hüseyin Hilmi Bulunmaz, Tiyatro Yazarı Melih Anık ile Yeni Tiyatro Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Erbil Göktaş arasında başlayan aşağıdaki "tweetleşmeyi" okur okumaz şöyle düşünmek zorunda kaldı: "Bizce, LİNÇ KAMPANYASI sürecini duyumsatmayan tüm tartışmalar ikincil tartışma kategorisinde olsa da, biz, ikincil derecedeki tartışmaların da 'dar alanda paslaşmalar' düzeyinde kalmaması için, Melih Anık'ın başlattığı ve tiyatroya katkısı olacağına emin olduğumuz bu kavramsal tartışmayı çok önemsediğimizden, okurlarımızın bilgisine derhal sunuyoruz!"


Türkiye tiyatrosundaki yapay tartışmalardan göz gözü görmediği bir süreçte, gözleri iyice açacak çok ciddi bir tiyatro tartışması!


Erbil Göktaş ile Melih Anık arasındaki ciddi tartışma "Uçak biletiniz ayrıldığı halde niye Romanya'ya gelmediniz?" düzeyinde ilerliyor!


Tiyatro Yazarı Melih Anık'la ciddi bir tartışmaya giren Yeni Tiyatro Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Erbil Göktaş'a Romanya gezisi yaramış yada artık İstanbul Devlet Tiyatrosu reklâm kulelerinin ticarî kuruluşlar tarafından işgâl edilmesi çuvala bile sığmıyor!


Melih Anık'la Erbil Göktaş arasındaki polemik umarız cılk çıkmaz!


Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, aşağıdaki "tweetleşmeyi" okuyunca şöyle düşündü: "Sözün sonunda Kemal Başar'ın söyledikleri önemli. Ancak, Yeni Tiyatro Genel Yayın Yönetmeni Erbil Göktaş'la Tiyatro Yazarı Melih Anık birlikte çalıştıklarında, örnekse İstanbul Devlet Tiyatrosu (İDT) reklâm kulelerinin ticarî kuruluşlar tarafından işgâl edilmesi, ciddi ve yaptırımcı bir biçimde gündeme gelecek, İDT Müdürü Şakir Gürzumar yada DT Genel Müdürü Lemi Bilgin'den çok esaslı bir hesap sorulabilecek mi?"


Melih Anık'la Erbil Göktaş arasındaki tartışmanın iyice cılkı çıktı!