22 Nisan 2012 Pazar

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi, her geçen gün hızla, hem de şimşek hızıyla kirlenirken, LİNÇÇİ Genco Erkal'la dangalakça bir söyleşi yapan LİNÇÇİ Özlem Özdemir sayesinde kirlenme katsayısı artıyor.

LİNÇÇİ Dostlar Tiyatrosu'nun patronu, sosyalist sanatçılar Aziz Nesin, Bertolt Brecht, Nâzım Hikmet'in dejeneratörü, LİNÇÇİ Genco Erkal'ın da sürekli olarak yaladığı Kültür Bakanlığı çanağını kırdırmayı başaran yegane kişi Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz,
 LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'ndeki 
LİNÇÇİ Genco Erkal'la Tülay Günal'ın gayet sıkı fıkı bir biçimde çektirmiş oldukları kapak fotoğrafının tam orta yerine işaret parmağını yerleştirmeyi zorunlu bir hareket olarak gördü! (Fotoğraf: Cemal Bulunmaz)


LİNÇÇİ Genco Erkal ve Tülay Günal'la söyleşi yapan LİNÇÇİ 
Özlem Özdemir'in dakika bir, soru bir, yanlış iki'yi okuyunuz:


"Brecht'in bir yazar olarak siz de yeri ayrı. 1978 yılında Brecht'in şiir, şarkı ve öykülerinden oluşturduğunuz gösteri 'Brecht Kabare', sonra 'Bay Puntila ile Uşağı Matti', 'Yosma'... Bunların çoğunda Zeliha Berksoy hayatınızda. Şimdi bir başka yol arkadaşınız var. Daha önce 'Simyacı'da da birlikteydiniz, yeniden bir araya gelme kısmını sizden dinleyebilir misiniz?" 


(Kaynak: Nisan 2012, Sayı 236, sayfa 10)