16 Nisan 2012 Pazartesi

Büktel, LİNÇÇİ Demirkanlı'nın ipliğini bir kez daha pazara çıkardı!

GÜNCELLEME 16 Nisan 2012, 20.40:


FLAŞ!!! FLAŞ!!! FLAŞ!!!


ORHAN ALKAYA (twitter'dan): Belediye Başkanı'nın Darbe Yönetmeliği'ni imzaladığını Daire Başkanı söyledi.


DEMEK DEMİRKANLI'NIN KADİR TOPBAŞ'I YAĞ ÇEKEREK KANDIRMAYA KALKIŞMASI (BİZİM SÖYLEDİĞİMİZ ÜZERE) DEMİRKANLI'YI DAHA ÖNCE DE SULU DEREYE GÖTÜRÜP SUSUZ GETİRMİŞ OLAN TOPBAŞ'I ETKİLEMEMİŞ. 


(Ama Demirkanlı, o hamleyi zaten tiyatro sanatının hatırına değil, iftiracı ve dezenformatif dergisine İBBŞT'den aldığı reklam ödeneğinin sürmesi hatırına yapmıştı. Bence yağcılar, hacıyatmaz gibidir, her dönemde ayakta kalmayı başarır: Mustafa'nın reklamları sürecektir.)


***


TİYATRO YAPACAĞIM DEDİĞİ THY BİNASINI BİLE ASLINDA ÇOKTAN NİKAH DAİRESİ YAPMIŞ OLAN KADİR TOPBAŞ'I, 
BİZİM AKLIEVVEL MUSTAFA DEMİRKANLI, (NİYETİ OLSA TOPBAŞ'IN ÇOK DAHA İYİSİNİ BİLDİĞİ KONULARDA AKIL VEREREK) TİYATROYU İHYA ETMEYE DAVET EDİYOR!


Coşkun BÜKTEL


Çarıklı erkânıharp Mustafa Demirkanlı, kendisini (kocaman bir maketin önünde, aylar önce nikah dairesine dönüştürdüğü eski THY binasını gayet modern donanımlı bir tiyatro haline dönüştüreceği sözünü vererek) sulu dereye götürüp susuz getirmiş olduğu halde, kaçın kur'ası olduğunu hâlâ anlamadığı Kadir Topbaş'ı tatlı dille inandırmaya çalışıyor.


Demirkanlı'nın söz konusu son yazısı (Başkan Topbaş, İmzanızı Tiyatro Tarihine Örnek Bir Çalışmayla Kazıyın…) Topbaş'ı vesayet kararından dönmeye değil, ancak Mustafa Demirkanlı'nın İBBŞT'den aldığı reklam ödeneğinin sürmesine inandırabilir. 


İBBŞT, sanatsal kimliğini ve onurunu, İŞTİSAN ya da Mustafa Demirkanlı'nın yaptığı gibi Topbaş'tan anlayış bekleyerek değil, ancak sanatsal üretimden gelen gücünü kullanıp dik durarak ve bireysel menfaatlerinden başka şey düşünmeyen işbirlikçilere fırsat tanımayarak koruyabilir.


KADİR TOPBAŞ, MUSTAFA DEMİRKANLI'NIN DA GAZETECİ GİBİ ARALARINA KARIŞTIĞI  GAZETECİLERİ NASIL UYUTMUŞTU? LÜTFEN,

TIKLAYINIZ!

(Kaynak: www.coskunbuktel.com)