30 Mart 2012 Cuma

On günlüğüne Kenya'da bulunacağım için yayınımız aksayacak!

Sadece on günlüğüne de olsa... 1100 kişilik kişiliksiz alçak kişinin yaşama şansı bulduğu Türkiye Cumhuriyeti'nden uzaklaşıp, Hint Okyanusu'na kıyısı olan doğu Afrika ülkesi Kenya Cumhuriyeti'nde bulunacağım için, son derecede mutluyum.


Sadece on günlüğüne de olsa... LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'ne reklâm adı altında verdiği avuç dolusu para (avanta, bahşiş, diş kirası, iane, iaşe, sadaka, sus payı) ile bu dergiyi besleyen Ayşenil Şamlıoğlu, Lemi Bilgin ve Nejat Birecik'in yaşadığı Türkiye Cumhuriyeti'nden uzaklaşıp, Kenya Cumhuriyeti'nde gezmek, bana çok iyi gelecek.


Sadece on günlüğüne de olsa... Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'a "ANA AVRAT SÖVMEK" ile yetinmeyerek, şimdi de, ağız dolusu küfürler edip, canı sıkıldıkça "orospu çocuğu" demeye cesaret eden LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın tas kebabı yediği Türkiye Cumhuriyeti'nden uzaklaşıp, Kenya Cumhuriyeti'nde kulaç atmak, benim mutluluğuma yepyeni mutluluklar katacak.


Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz