17 Mart 2012 Cumartesi

KAHROLSUN KÖPEKLİ SİYONİZM, YAŞASIN YİĞİT FİLİSTİN!

Biz, dünya gerçeklerini üç tarafı duvarla, dört tarafı yalanla çevrili Türk tiyatrosuna tutsak etmediğimiz için, sadece sentetik, yalnızca yapay duygular imalatçısı tiyatro esnafı gibi davranmıyoruz!


Biz, dünyayı, ekvator çizgisi gibi tam ortasından ikiye bölen emek-sermaye çelişkisinin netliğinin ayrımında olduğumuzdan, sahibinin sesi olmanın ötesinde herhangi bir niyet taşımayan resmî üniformalı tiyatro yayıncısı esnaf gibi davranmıyoruz!


Biz, KÖPEKLİ SİYONİZM ile YİĞİT FİLİSTİN arasında vuku bulan ölüm-kalım savaşında, yüreğimizi, KÖPEKLİ SİYONİZM saatinin kanlı tik-tak'ına ayarlamış gibi davranmıyoruz!


Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz


***


İsrail askerleri köpeklerle işte böyle saldırdı

İsrail askerleri Filistinlilere karşı sergilediği köpekli işkence kameralara işte böyle yansıdı.

Batı Şeria'da dün gösteri düzenleyen gruba karşı kullandıkları plastik mermiler ve göz yaşartıcı gazla yetinmeyen İsrail askerleri Filistinlilere karşı yanlarında getirdikleri köpekleri de serbest bıraktı. Köpeğin Filistinli gence saldırısı izleyenlerin adeta kanını dondurdu.

Gösterilerde köpeğin saldırdığı gencin yanı sıra Filistin yanlısı İsrailli eylemci askerlerin kullandığı plastik mermi ile kafasından yaralandı.

(Kaynak: Zaman)