28 Aralık 2011 Çarşamba

"Oyuncuların çoğu yavşaktır genellikle..." deme ayrıcalığına sahip Nihat Haluk Bilginer'in "yavşak oyuncu" olarak görmediğini sandığımız ve bu nedenle, kendisiyle "W.E" filminde oynamayı uygun gördüğü "Pop Müziğin Kraliçesi" Madonna, eşcinsel ilişkilerin gelişmesine bir "ânlık" da olsa katkıda bulunarak, hangi kültürden yana olduğunu belli etmekle birlikte; göğüslerini olabildiğince gererek; "Ben, bir Bush karşıtı, Irak veya barış yandaşı değilim." diyerek, aslında savaştan başka beslenecek olanak tanımayan emperyalizme yardım ve yataklık yapıyor!


Madonna ve Spears'ın olay yaratan öpüşme sahnesi.

« "Kendimi birçok sebepten dolayı Amerikan vatandaşı olarak şanslı hissediyorum. -Bunlardan birisi başta iş hayatım olmak üzere, kendimi özgürce ifade edebilme hakkına sahip olmamdır.- Yakında gelecek olan video-klibim 'American Life' hakkında şikayetlerin olmasını anlıyorum. Çoğuna göre yanlış bunlar. 
Ben, bir Bush karşıtı, Irak veya barış yandaşı değilim. 
Sadece kendi kültürümüzün ve değerlerimizin nasıl aldatmaca içinde olduğunu ve insanların 'Amerikan Rüyası' olarak neye inandığını anlatan bir şarkı yazdım ve video çektim. -Bir sanatçı olarak, bunun düşünmeye ve diyalog kurmaya neden olmasını umuyorum. Kimseden benimle aynı düşünceleri paylaşmasını beklemiyorum. Kendimi açıklayabildiğim ve bu özgürlüğe sahip olduğum için gururluyum ve bu benim ülkemle nasıl gurur duyduğumu gösterir."[129] »

(Kaynak: VİKİPEDİ)