28 Aralık 2011 Çarşamba

"Sonunda sabrım taştı. Şunların sitelerini bir tarayayım dediğimde yukarıdaki iki habere de rastladım Hilmi Bulunmaz’ın sitesinde, ilk tepkim ANA AVRAT SÖVMEK oldu, insanlıktan nasibini alamamış, kendini sosyalist ilan eden bu meczup daha da ilgimi çekti'" diyebilme terbiyesizliğinde bulunan LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın kurucusu ve yöneticisi olduğu, LİNÇÇİ Gülhan Avşar Demirkanlı'nın sahibesi olduğu LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi, tabii ki, "dayakçı oyuncu Ushan Çakır"ı "En İyi Erkek Oyuncu" seçmeliydi ve LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi de aynen böyle yaptı!

Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu günden bu yana, emekçi halk üzerinde asker ruhuyla egemenlik tesis ettiği için, hayatın hemen hemen her alanında hakî renkli düşler egemenliğini sürdürüyor. Türkiye'deki "yayınlanmakta olan en eski" tiyatro dergisini kurup yöneten kişinin de, bir asker eskisi olması, hiç de rastlantı değil. Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'a "ANA AVRAT SÖVMEK" (Bakınız: "DEMİRKANLI ANA AVRAT KÜFREDİYOR") işiyle iştigâl eden LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı, eskimiş bir asker olarak, emir ve komutasındaki 1100 kişilik kişiliksiz kişiyle birlikte, Coşkun Büktel'le Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal ifade olanaklarını imhâ etmek için, alçakça bir LİNÇ KAMPANYASI başlattı. Kendisinden önce, "Orospu Çocuğu Burak Caney"in düzenlemiş olduğu BİRİNCİ LİNÇ KAMPANYASI için de, çok büyük bir çaba harcayan LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı, İKİNCİ LİNÇ KAMPANYASI işleri istediği gibi gitmeyince, bu kez de, kendisiyle birlikte hareket eden LİNÇÇİ kişileri yönlendirip, bana karşı ÜÇÜNCÜ (HUKUKSAL) LİNÇ KAMPANYASI sürecini başlattı. Kendisini milim milim dinleyerek, bana karşı ilk "Kamu Davası"nı açan LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan'ın başlattığı davayı kaybedip, benim BERAAT etmemle sonuçlanan süreçten sonra morali bozulan LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi yöneticisi G&M Demirkanlı, "Haluk Bilginer farkıyla" ceza almamdan cesaret alarak, tabii ki, "dayakçı oyuncu Ushan Çakır"a "En İyi Oyuncu" ödülü (ödünü) verecek kadar zıvanadan çıktı.


Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz


***


Dayakçı oyuncu 'En İyi Oyuncu' seçilir mi?


"Leyla ile Mecnun" dizisinin setinde rol arkadaşı Ezgi Asaroğlu'nu döven Ushan Çakır'ın Tiyatro Tiyatro dergisinin ödül töreninde "En İyi Erkek Oyuncu" seçilmesi tartışma konusu oldu.


Çakır, 3 ay önce dizi setinde kendisini tahrik ettiğini öne sürdüğü Asaroğlu'nun boğazını sıkmış, Asaroğlu darp raporu alarak hem Çakır, hem de onu azmettirdiğini öne sürdüğü Çakır'ın sevgilisi Beste Bereket hakkında dava açmıştı.


"Leyla ile Mecnun"un yönetmeni Onur Ünlü, yaşanan bu olayın ardından önce Çakır, ardından kişisel bir sorunu sete taşıdığı için Asaroğlu'nu kadrodışı bırakmış, Çakır'ın sevgilisi Beste Bereket de projeden kendi isteğiyle ayrılmıştı.


Yargıya taşınan bu olayın ilk duruşması nisan ayında görülecek. Bu arada Ushan Çakır, öfkesine hâkim olamamanın bedelini ödemeye devam ediyor.


Çakır'ın son olarak "En İyi Erkek Oyuncu Ödülü"ne layık görülmesine ünlü tiyatrocu Nedim Saban itiraz etti.
Saban, "Dövdüğü kızla gündeme gelen bir oyuncu yılın erkeği olabilir belki ama yılın erkek oyuncusu seçilmesi çok etik değil" yorumunu yaptı. Ushan Çakır ise Saban'ın yorumuyla ilgili konuşmak istemedi.

MAGAZİN SERVİSİ

(Kaynak: Milliyet)