28 Aralık 2011 Çarşamba

LİNÇ KAMPANYASI başlatıldığında, adının ve imzasının bu kampanyaya alet edilmesinden büyük bir rahatsızlık duyduğu için, derhal müdahalede bulunan Tiyatro Kare'nin patronu Nedim Saban, LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi jürisinin "dayakçı oyuncu Ushan Çakır'a En İyi Oyuncu Ödülü" vermesine, doğal olarak çok büyük bir tepki gösterip, doğruların topluma yayılmasına katkıda bulunuyor!

Nedim Saban: "Jüriyi çok yadırgadım"


tv8'de ekranlara gelen Sema Eren ve Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu "Böyle bir şey var mı?" programı, birbirinden ilginç konu ve konuklarıyla gündemi belirlemeye devam ediyor.


Ushan Çakır'ın son olarak önceki akşam "Tiyatro... Tiyatro..." dergisinin organize ettiği tiyatro ödülleri gecesinde 'Bazı Sesler' oyunundaki performansından dolayı 'Yılın Erkek Oyuncusu' seçilmesi tepkiye neden oldu. Bu ödüle layık görülmesine ünlü tiyatrocu Nedim Saban itiraz etti. tv8’de ekranlara gelen "Böyle bir şey var mı?" programına telefonla katılan Nedim Saban, neden itiraz ettiğini şöyle anlattı:


NEDİM SABAN: "JÜRİYİ ÇOK YADIRGADIM"


"Ushan çok beğendiğim bir oyuncu ancak kadına şiddet uygulayan bir sanatçıya ödül verilmemeliydi. Bu kadar kadının öldüğü bir ülkede sanatçılar örnek olmalı. Ben jüride olsaydım oyumu en azından bu yıl Ushan’dan yana kullanmazdım. Jüride olsaydım evet vermezdim. Jürinin de buna dikkat etmesi gerekirdi. Bu anlamda jüriyi yadırgadım."


Genç oyuncu Ushan Çakır, 3 ay önce dizi setinde kendisini tahrik ettiğini öne sürdüğü Asaroğlu'nun boğazını sıkmış, Asaroğlu darp raporu alarak hem Çakır, hem de onu azmettirdiğini öne sürdüğü Çakır'ın sevgilisi Beste Bereket hakkında dava açmıştı. Yargıya taşınan bu olayın ilk duruşması nisan ayında görülecek.

(Kaynak: HABERLER)


***


Ayrıca bakınız: "Sonunda sabrım taştı. Şunların sitelerini bir tarayayım dediğimde yukarıdaki iki habere de rastladım Hilmi Bulunmaz’ın sitesinde, ilk tepkim ANA AVRAT SÖVMEK oldu, insanlıktan nasibini alamamış, kendini sosyalist ilan eden bu meczup daha da ilgimi çekti'" diyebilme terbiyesizliğinde bulunan LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın kurucusu ve yöneticisi olduğu, LİNÇÇİ Gülhan Avşar Demirkanlı'nın sahibesi olduğu LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi, tabii ki, "dayakçı oyuncu Ushan Çakır"ı "En İyi Erkek Oyuncu" seçmeliydi ve LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi de aynen böyle yaptı!